Брендо крие щерка МИЛИОНЕРКА! (ПОДРОБНОСТИ)

3461
02 Април 2014, 12:30


Най-богатата абитуриентка тази година е по-голямата дъщеря на Евелин Банев – Брендо Александра. Баща й дотолкова е предприел мерки за сигурност, за да опази по-голямата си рожба, че не е известно дали тя учи в чужбина или в България, научи HotArena.net.

 

Соченият за наркобос Брендо, ще организира голямо семейно тържество послучай завършването на Алекс.

 

Младата девойка ходела денонощно с няколко бодигарда, но въпреки сигурността, посещенията на кафенета и дискотеки са й забранени. Мерките били затегнати още по-строго след като миналата година отвлякоха малката й сестричка.

 

Въпреки че все още не е навършила пълнолетие, голямата щерка на Банев има десетки милиони левове в сметки. Само в български банки, тя и сестра й Лара, имат 29 сметки, а в тях – 22 113 550 лв, пише в. „България Днес“.

 

Говори се, че в чужбина на тяхно име са записани доста по-тлъсти суми.

 

В България имат и множество имоти – над 20 ипотекирани сгради в центъра на София, записани на тяхно име, както на майка им Моника Добринова и леля им Десислава Дишлиева.

 

За състоянието на семейството на Евелин Банев се заговори, когато осъдиха Моника за неплатени данъци. За 2008 и 2009 тя не е декларирала приходи от 835 000 лв, за които дължи 156 000 лв данък.

 

Снимка: crosspress.bg

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени