Брендо се измъкна за убийство! (Прекратиха ключови дела, в които е основен заподозрян)

2591
18 Април 2015, 18:14


Евелин Банев-Брендо успя да се измъкне сух от разследвания за два разстрела в София, по които бе основен заподозрян, узна HotArena!

 

Соченият за кокаинов крал бизнесмен е в нелегалност от няколко месеца. Въпреки това вече може да бъде спокоен, че над главата му няма да висят съдебни дела. Разследващите официално са качили "на трупчета" случая с бруталното убийство на бившата манекенка от времето на соца и бизнес дама Йорданка Запрянова през 2007 г., пише „България Днес“.

 

Тя е майка на застреляния преди две години баджанак на Брендо - Константин Дишлиев. Разследването и за това покушение, за което съмненията още в самото начало паднаха върху Брендо, също е прекратено.

 

Според запознати Банев вече не се разследва по тези линии. По думите им това е станало въпреки уликите срещу него, че именно той е поръчал ликвидирането на Йорданка Запрянова. В проточилото се години наред разследване те не били подкрепени с доказателства, които да издържат в съда.

 

Разплитането на убийството на Запрянова е спряно, след като са изтекли всички законни срокове за това.

 

След разстрела на Йорданка Запрянова името на Брендо изскочи като заподозрян за поръчител на убийството й. Черепът на бизнес дамата бе надупчен с шест куршума 48 часа преди тя да бъде разпитана пред съдия за покушението срещу сина й.

 

„Аз знам, че зад всички фирми на сина ми стои Брендо и групировката му. Парите им са от контрабанда на наркотици, крадени коли и проститутки", разкрила Йорданка дни преди да бъде ликвидирана.

Брендо и Константин са баджанаци, женени са за сестрите Десислава и Моника. Двете са дъщери на Александър Добринов - Сашо Бицианито, който е представител на известната модна марка за България.

 

След сродяването Дишлиев движи целия бизнес на Брендо. Твърди се, че покрай тази си дейност Константин научил много от мръсните тайни за трансграничния трафик на дрога от структурата на Брендо и прането на парите. Ликвидиран е, защото е станал неудобен свидетел, е една от версиите, която така и остава недоказана във времето. По същата причина е надупчена с куршуми и майка му.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени