Бруталният скандал с пияната Рут Колева в „Къртицата“ измислен! Всичко е пиар! (ВИДЕО)

6614
03 Май 2013, 12:20


Редакторска плесница

 

Брутален скандал с Рут Колева и Деян Донков, които под влиянието на алкохола нападнаха оператор, взриви мрежата и потресе зрителите на TV7 снощи. Днес изцепката е тема номер 1 по всички форуми и сайтове, снощи предаването имаше рекорден рейтинг, а възмутени зрителите пращат SMS-и като луди, за да изгонят Донков и Рут от „Къртицата“.

 

Доста удобно и печелившо за продуцентите, нали? За редакторската плесница на HotArena.net всичко намирисва на пошъл пиар, който има за цел да докара някой и друг лев на предаването и да вдигне мижавия рейтинг.

 

Скандалът

 

Всичко започна в 4 часа сутринта заради бутилка вино. Рут Колева и Любо бяха единствените останали будни в Базата и след като певицата пресуши алкохола, започна да се моли на камерите да й донесат още една бутилка вино. В един момент Рут започна да занича кой стои зад огледалата, където са камерите и операторите, а това е абсолютно забранено и изрично указано в договорите им.

 

Изведнъж Колева се развика, че някой от операторите вътре й показал среден пръст. В началото Рут уж го приемаше на шега, но постепенно започна все повече да набира, докато не събуди всички в Базата, за да ми се оплаче как „някакъв си оператор“ й показа среден пръст.

 

Колева обаче разказа своя версия на случката и излъга, че не е гледала нарочно в огледалото, а искала да си стисне една пъпка. Най-афектиран беше Деян Донков, който започна да крещи и буйства, като скочи в басейна по голо дупе.

 

Накрая Рут Колева свали микрофона си, започна да го удря с все сила в земята и го хвърли в басейна. Отговорната редакторка излезе, за да говори с тях, а Донков й се нахвърли, започна да й крещи и да я обижда. Всички се успокоиха едва след като стана ясно, че операторът, позволил си да покаже среден пръст на Рут Колева, е уволнен веднага.

 

Пиар трик

 

Безспорно пиянската изцепка на Донков и Рут предизвика широк обществен отзвук и привлече вниманието дори на зрители, които не са фенове на „Къртицата“. По-прозорливите обаче заподозряха пиар трик от страна на продуцентите и нагласеност в реакцията на Рут.

 

„Не се връзвайте, не виждате ли, че всичко е нагласено, за да им гледаме предаването. И Рут и Донков играха театър, но не са толкова добри актьори, особено Донков. Дори наистина Рут да се е напила и да е реагирала така, мислите ли, че щяха да го излъчат“, разсъждават зрители.

 

А вие как мислите? Нагласено ли беше всичко? Гласувайте в анкетата по-долу или дайте коментар!

 

Стела Йорданова

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени