Брутално! Чалга звезда си предлага задницата на детски рожден ден! Малчугани й тикат пари в деколтето (Ето коя е и какво изпя на хлапетата! Без цензура)

https://hotarena.net/laifstail/brutalno-chalga-zvezda-si-predlaga-zadnicata-na-detski-rojden-den-malchugani-i-tikat-pari-v-dekolteto HotArena.net
Брутално! Чалга звезда си предлага задницата на детски рожден ден! Малчугани й тикат пари в деколтето (Ето коя е и какво изпя на хлапетата! Без цензура)

Брутално участие на частно парти сред деца изпълни родна певица, видя HotArena.

 

Чалга фурията представи пред малчуганите скандалния си репертоар от нецензурни песни, а те й тикаха пари в деколтето.

 

Незабравим ще остане първият рожден ден на малкия Денис, чиито родили решиха да го зарадват с мащабна забава по случай празника. Невръстното бебе с българо-турски произход едва ли ще има спомени от пиршеството. Всички останали гости обаче ще помнят дълго купона, на който кака му Теди Александрова на ухо му пя: „Ще ти пусна аз анално, ти ми пасваш гениално!“.

 

Изпълнителката от „Пайнер“ бързо се прочу в бранша със своето лековато поведение по участия. Теодора не спира да получава покани както за редови, така и за частни партита, като неотдавна я поканили чак в Холандия – да весели родата на празнуващия своята първа годинка Денис.

 

Детският рожден ден не бил обикновено тържество, а грандиозно събитие, за което родителите са се бръкнали с близо 40 000 евро, научи „Всеки ден“. Богатата емигрантска фамилия бе събрала около масите 300 човека, а гвоздеят в програмата била именно Теди Александрова. Семейството заделило 3 бона в евро за хонорара и транспортните разходи на звездата на вечерта.

 

25-годишната мома е известна с умението си да вдига настроението на масата. Все още обаче не се е научила да се съобразява кога как да се държи и да преценява поведението си спрямо аудиторията, пред която се изявява.

 

За да вдигне градуса на настроението на детския рожден ден, изпълнителката сервира серия от кючеци, по време на които невръстни ромчета започнаха да бутат пари в сутиена й. Певицата с удоволствие застана и в средата на кръг от пияни мъже, които под звуците на кръшния ритъм започнаха да я опипват навсякъде и да й пляскат. Всичко това обаче бе само подготовка за апогея на партито.

 

А той настъпи, когато превъзбудената Александрова перифразира порнографски рефрен от своя песен, запявайки: „Ще ти пусна аз анално, ти ми пасваш гениално!“. Сюрията дечурлига едва ли разбраха за какво говори каката, но с бурни възгласи показаха одобрението си към нейното изпълнение. Никой от присъстващите десетки родители не даде вид да се е притеснил от думите, които простоватата блондинка изръси в микрофона.

 

Ако някой потърси сметка на Теди, тя вероятно ще се опита да оправдае цинизмите си и с произхода на публиката. През цялото време изпълнителката правеше специални поздрави за „всички цигани, турци и турски цигани“.

 

Певачката си тръгна видимо доволна от партито, тъй като освен спазарения хонорар и поетите разноски за път, храна и хотел, тя успя да измъкне от джобовете на пияните празнуващи над 1000 евро бакшиш.

4 Коментара

!?!?!?!?

преди 8 години

Толкова отвратително и долнопробно!!!! Дори и да е така, дори и това да е клюкарски сайт, нужно ли е да е представена по този начин въпросната "новина"!?!?!?!

Коментирай

Maq

преди 8 години

Бях на неино участие и бях потресена, като запя " Hаправи ми го анално, ти ми пасваш ВАГИНАЛНО". Повече няма да стъпя, откачалка!

Коментирай

Лупи

преди 8 години

Мангалката не е пяла пред изискана публика, а сред свои - циганин до циганин. Бъдете сигурни, че са я изкарвани на бис с тези простотии, а и децата са се кефили.

Коментирай

lupiiii

преди 8 години

tq e pqla na rojdeniq den na edno otdecata si , mislish li 4e nqkoi mangal shte dade pari ei tyi na nqkoi nepoznat ,sled kupona ,tq si trygna s vlaka I t eq pri4akaha I q nabiha ebaha q I si vzeha parite obratno

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.