Брутално! Диджей се обезобрази с пластики! (Джуките му избухнаха, защото ги напомпал)

2225
14 Юли 2016, 11:34Руски диджей бе уволнен от работа, защото фъфли в ефир. Един от популярните радиоводещи Костя Сичев се озова на улицата заради некачествена интервенция, от която устните му избухнаха, научи HotArena.

Руският радиоводещ се сбогува не само с лъчезарната усмивка, но и с работата си, заради некачествени интервенции. Вместо с колаген или силикон, той решил да си сложи в устните биополимер.

Младежът, който е на 29 години, от дълго време не си харесвал устните и искал да ги направи като на Анджелина Джоли. В резултат на неговите интервенции, се сдобил с желаните пухкави устни и известно време всичко било наред.

Една сутрин обаче Костя се събудил с подути устни, които започнали да берат. Младежът моментално се изстрелял в кабинета на дерматоложката Евгения Фотонова за помощ.

Оказало се, че „Мистър Джуки”, както го кръстили мнозина, е избрал доста некачествен биополимер, който заплашва здравето му. В момента меломанът е с грозни шевове по лицето и устните, като се наложило да си направи още един куп операции.

За капак и продуцентите го изритали от радиото, защото фъфлел и не можел да говори ясно.

От лечението пък цялото му лице се е подуло, а Костя се оплаква, че му струва и цяло състояние да си оправи устните. За интервенцията платил 20 000 рубли, а в момента операцията и лечението възлизат на колосалните сто хиляди.

„Биополимерът може да доведе до усложнения само, ако го третирате неправилно. Напълно забранено е да хапете устните или да ги гризете”, споделя дерматоложката.

Самата тя си е уплътнила устните преди 15 години по подобен начин и няма никакъв проблем досега.


В голяма част от напредналите страни по света, този козметичен метод е забранен и заменен с доста по-иновативни и не така опасни технологии. А що се отнася до щетите–в социалните мрежи е пълно със снимки на попарени мераклийки, които искат устни като на Анджелина Джоли.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени