БУКВАЛНО! Ето как да си намериш късмета

4301
31 Март 2014, 16:00


Всеки знае израза „Да си намериш късмета на улицата“. Е, на мен ми се случи в буквалния смисъл!

 

По принцип съм голям карък, признавам си! Никога през живота си не съм спечелила и едно кибритче. Участвала съм в много и различни игри, често пускам и тото, но едва уцелвам две числа. Е, този път ми се отвори късметът, и то точно когато най-малко очаквах.

 

Съвсем случайно, докато прибирах дъщеря ми от детската градина, минах през кварталната Lafka за едни цигари. Видях, че продавачката държи билетче за Националната лотария и реших да купя два билета – ей, така, на майтап.

 

Оказа се, че будката е доста заредена, и освен билети за Национална лотария, има и други хазартни игри. Аз обаче реших да си пробвам там късмета и накарах дъщеря ми да си избере билетче.

 

Като се прибрахме вкъщи, проверихме талона и се оказа, че сме спечелили 5000 лева! Чист късмет! Никога досега не бях печелила на лотария, но ето че късметът най-после ме намери, и то на най-неочакваното място – близката будка на Lafka. Дали новите киоски ми донесоха сполука, или си беше чиста случайност, но оттогава вече не се смятам за карък. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ico
преди 4 години
0
Майко мила,вие не сте добре бе!Боже на къде отиваме боже.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ujas
преди 4 години
0
pak li reklama na tiq ko4ini pravite
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени