Бум на продажбите на електронни цигари! Виж защо!

2286
10 Април 2014, 16:00


Бум на продажбите на електронни цигари отчитат търговците. Макар че пролетта дойде и повечето заведения вече изкараха маси навън, потребителите все повече купуват е-цигари и аксесоарите към тях.

 

Противно на очакванията, причината не е само в тоталната забрана за пушене на обществени места. „Преди често ми се случваше да забравя да си купя нов пълнител или течност, а в близост до вкъщи не продаваха. Така ходех до близката будка и си купувах обикновени цигари“, разказва пушач от Студентски град и допълва, че от няколко месеца насам няма такъв проблем.

 

Новите модерни киоски на Lafka са много по-заредени не само от старите будки, но и от гаражното квартално магазинче. В Lafka се предлагат електронни цигари с аксесоарите към тях и винаги са на ключови достъпни места.

 

Нищо чудно, че продавачите в киоските отбелязват ръст на продажбите на електронни цигари. „Когато предлагането на пазара е съобразено с потребностите на потребителя и е направено за негово удобство, бизнесът върви“, коментират специалисти.

 

Освен електронни цигари, в Lafka има и разнообразие от висококачествени пури, както и всякакви марки цигари, които не може да намерите в обикновено магазинче. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени