БУНТ срещу новата песен на Емануела „Съкровище“: ОКРАЛА Галена! (+ Как Коцето я прецака в дуета)

https://hotarena.net/pod-pricel/bunt-sreshtu-novata-pesen-na-emanuela-sakrovishte-okrala-galena HotArena.net
БУНТ срещу новата песен на Емануела „Съкровище“: ОКРАЛА Галена! (+ Как Коцето я прецака в дуета)

Редакторска плесница

 

Новата песен на Емануела „Съкровище“ предизвика истински бунт сред феновете, видя HotArena.

 

Това е поредното парче на певицата, откакто е в „Пайнер“ и затова всички следят с интерес как ще се представи в новата си музикална компания.

 

Критиките обаче се оказаха повече от похвалите. Дуетната й песен с колегата й Константин се оказа

 

провал.

 

Едно от основните обвинения към Емануела е, че е окрала Галена. „Сега ще ми се прави на новата Галена ли?!“, „Видеото убийствено прилича на това на Галена към „Една жена“, „Хубава песен, но е крадена от „Една жена“ на Галена“, и прочие критики заваляха по форумите.

 

Факт е, че приликите между двата проекта са доста. Освен че клиповете са черно-бели, готическият сюжет се припокрива и в двата клипа, а Емануела наистина следва визията на Галена.

 

В крайна сметка, този резултат не е неочакван. В Пайнер всичко на всичко работят трима души, чиито идеи бързо се изчерпват и започват да се повтарят. Ако не заимстват от чуждестранна звезда, то ще копират някой от вече реализираните клипове на бг пазара.

 

А къде е Коцето?!

 

По-интересното в проекта на Емануела е присъствието, или по-правилно – отсъствието на дуетния партньор Константин. Всъщност песента трудно може да се нарече дует, защото Коцето почти не се обажда в парчето, а в клипа изобщо го няма.

 

Певецът е пословичен със своята несериозност и трябва много да държи на колегата си, за да се отзове за общ проект.

 

Запознати разказват как Константин първоначално обещал на Емануела да заснемат общ проект, но след седмици отлагане и мотаене, на певицата й станало ясно, че е прецакана.

 

Така в крайна сметка се принудили да снимат клипа без него, а след записа на парчето, изпратили демо версията на Коцето, за да се включи на няколко пъти. Така Константин е по-скоро беквокал, отколкото дуетен партньор.

 

А ето и сравнение между двете парчета – „Съкровище“ и „Една жена“.

 

Стела Йорданова






10 Коментара

...

преди 8 години

eh ne e wajno koli4estwoto a ka4estwoto emo

Коментирай

Никито L.

преди 8 години

Песента на Емануела е в пъти по стойностна и клипа е много по хубав и РАЗБИРАЕМ подчертавам от на Галка Ваната.На Галена е ужасен-погребение, секс сцени които са на ужасно ниво,прегръща скелети,влачи се по земята,побои......

Коментирай

Славин

преди 8 години

Само пълен идиот или неразбиращ нищо от изкуство човек би щазал ужасен за клипа на Галена. Ако гледаш неща по-различно от Планета Тв ( в което се съмнявам) в световен мащаб това е един от най-добрите клипове.Изоцщо не съм почитател на чалгията или на певицата, обаче съм човек на изкуството. От всяка гледна точка клипа на Галена е най-добрият правен в България. Визия, начин на снимане, ефекти,камера, артистичност, идея.. Всичко е перфектно. Клепът е снимат с последен модел камера, която струва над 200 бона. Със същата камера е снимала само Jessie J в България. Шедьавър е клипа и ако беше направен за тякоя светавна звезда щеше да счупи рекордите и да обере сумати ти награди. Песента също е 20 пъти по-добра от онова бледо копие на Емануела. Просто си отвори очите за изкуството! Рядкост е бългярски изпълнител да направи толкова добър проект като този на Галена. Ама ако ти не слушаш световна музика значи няма да разбереш за какво ти говоря!

Коментирай

До Славин

преди 8 години

Аз съм човек,който се занимава с музика,извън БГ.Абсолютно съм съгласен с теб,на 100%,и за качеството на камерата,от там и на клипа.Ние с теб,и многото като нас,които се занимаваме с изготвяне на музикални продукти,разбираме и замисъла и ефектите и уникалната игра на артистите,а и на самата изпълнителка.........ноооо,идва реч за слушателя,за публиката!И тук пак си прав,ако беше направена тази песен и клипа към нея не в БГ.не ми се мисли какъв грандиозен успех щеше да има.....да,ама го слуша и гледа българската аудитория.Разбираш ли,защо не трябва да окачествяваш хората,които НЕ ХАРЕСВАТ КЛИПА,като идиоти или НЕ разбиращи нищо от изкуство!Може би,не от такова изкуство! Успех в начинанията ти!

Коментирай

кати

преди 8 години

И кое е окрала........това са глупости!Песента и клипа на Емануела,са изключително ниско качествени и няма как,дори да ги сравнявате с уникално изработеният клип на песента на Галена!А за глас и изпълнение,въобще няма какво да се коментира!Но за възможностите на Емануела.........ами опитала се е,да!!!

Коментирай

REALIST

преди 8 години

една жена е най-грозната и пошла песен в попфолк жанра а клипа на галена е отвратителен...галена отново доказа че прави само пошли и грозни проекти...в клипа на една жена галена си показва задника и се кълчоти разголена в близост до ковчези и църкви, прегръща се със скелети , на всичкото отгоре има и секс сцена на погребение- това е много грозно и е гавра с църкавата а галена ще бъде анатемосана.. в клипа на емануела за радост такива гадости няма

Коментирай

Лил

преди 8 години

Тцтц.. Пийте си хапчетата,бе, хора! Кви глупости си написал, че чак ме изци на смях :D Ти си нямаш и хабер от музикален проект. Слава Богу, че такива индивиди като теб се затриват все по-бързо. Ако си фен на чалгата и чалгарките трябва да се радваш, че поне една от тях е наппраила наистина качествен и различен муз. проект. По-добър муз. проект от този едва ли ще види бял свят в близките години. А тази жена прави вече 3 такъв , което е направо шок за слушателите на друг жанр като мен. От тези чалгарки само тази Галена се опитва да излезе от рамката и да прави нещо добро. С такива муз. проекти можете да затворяте устите на анти чалга хорат, а не с някакви безвкусни блудкави песни еднодневки. Ама то и затова чалгата е на това ниско ниво, защото такива като теб си искат гюбеците и клипове на бял фон, а на качеството плюят.

Коментирай

музикалният критик

преди 8 години

Разбираш, колкото свяня от кладенчова вода и ти от музика , но нали и ти трябва да си кажеш тежката дума в най-малко 10 коментара едно и също. Клипа и песента на Галена са на световно ниво. И, когато не разбираш от музика по-добре не се излагай, а си слушай Емилия– Емануела и се мисли за музикален критик и капацитет, най-вече. Смешници!

Коментирай

Лил

преди 8 години

Така тук виждам 2 клипа, които са тотално различни по качество, но единият е взаимстван от другият. Клипа на въпросната Евануела е тотална безвкусица и жалък опит да пресъздате вторият, но без успех. Песента и тя е поредната тъпотия без грам мисъл. Вторият вече е на светлинни години от всички чалга клипове. Абсолютен прецедент за бг пазара. Оригинален във всеки аспект. Такъв професионализъм лъха от всяка секунда, че в един момент човек си задава въпроса " Това на български изпълнител от български режисьор ли е правено?". Изобщо на Баланите или в цяла Европа не се сещам някой да е правил подобен клип. Адски добър е и то на малга певица?! WTF? :D Само 3 муз. проект а са ме впечатлявали от чалгата и това са: Една жена, Хавана Тропиката и Дай ми.. Сега се сещам и за Спри ме и Много ми отиваш.. Е всички те са на въпросната Галена. Еми това ми е достатъчно, за да не я слагам в клишето "поредната чалга певица". Не, тя е уникален артист. Нейното място не е в чалгата, а в попа тук и в чужбина. Запада ще изпадне в транс ако види такэв муз. проект. Години работя в чужбина и знам за какво стана въпрос.

Коментирай

Жени

преди 8 години

Клипа на Галено е уникален, а тоя на Ема е отврат!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.