Бунт срещу „София — ден и нощ”! Феновете отказват да го гледат

https://hotarena.net/lubopitno/bunt-sreshtu-sofiia-den-i-nosht-fenovete-otkazvat-da-go-gledat HotArena.net
Бунт срещу „София — ден и нощ”! Феновете отказват да го гледат

Истински бунт назрява срещу поредицата „София–ден и нощ”, а феновете твърдо отказват да гледат сериала. Много от тях са готови да се отрекат от хитовата продукция завинаги, а сценаристите се видяха в чудо, научи HotArena.

Причина за цялата тази истерия в социалните мрежи е фактът, че червенокосата Рая си тръгна след поредица от разочарования. Предадена от любимия си Дани, тя заминава да следва мечтите си в Лондон.

Раздялата на Рая със съквартирантите на летището, бе покъртителна и накара стотици почитатели да се разплачат. Коментарите не закъсняха–феновете импулсивно пишат в мрежата, че няма да гледат сериала, заради напускането на звездата.

„След Рая повече няма да гледам сериала. Режисьорите прецакаха хубавата история!”, гласят повечето от критиките на бесните меломани.


Напускането на Михаела Павлова, както е истинското име на актрисата, обаче далеч не е режисьорска приумица. Звездата от „Денсинг старс” стана невероятно популярна в поредицата и естествено поиска по-висок хонорар, пише „България днес”.

Чаровната танцьорка е напуснала продукцията, след като й е отказано по-високо възнаграждение. Михаела е сред първите в поредицата и преживя невероятни трансформации в лентата.

След като не получава исканите пари от продуцентите обаче, реши да напусне.

Тя отклонява и всички въпроси, дали ще се върне в сериала. Според запознати, всичко зависи от това, колко висок хонорар ще й предложат от хитовата лента.

8 Коментара

:)

преди 7 години

При 40 лв. хонорар на ден какво да очакват артистите?! Много ясно, че ще напускат или ще искат повече! " София - ден и нощ" пожъна невероятен успех, макар супер лошата техника на снимане и бедният сюжет, да не говорим за аматьорската актьорска игра! Разликата е, че младежите се отпуснаха и започнаха да играят много по-добре отпреди, но качеството на снимките не се повиши! Инвестиция - 2 лв., популярност - голяма, което пък от своя страна повдига неимоверно цените на рекламите преди, след и по време на сериите. Този сериал аматьорите го вдигнаха на крака и заслужават повече, определено! Отделно сега ги премахват, понеже наскоро обявиха кастинга за втори сезон. Затова приключват този и скоро започват новия. ;)

Коментирай

Gossip girl

преди 7 години

Е май не е 40 лв хонорара, но абсолютно нищо не влагат в този сериал, а искат само да лапкат. Актьорите си се снимат с техни си дрехи, коси и грим си правят сами момичетата...за какво си говорим. А кой е на бунт, хм, не знам, много казаха, че спират да гледат, пък продължават да коментират епизодите. На бунт може да са, за това, че епизодите бяха намалени на 30 минути, но не и заради напускането на Рая.

Коментирай

nqma znachenie

преди 7 години

Вие пък какво искате да са облечени в chanell и prada ли ? нали целта е да покажат живота на младите в София,не всички млади хора са богати или от родители или от тъпкачи и се обличат с маркови дрехи ...айде стига тъпи коментари

Коментирай

тъпотии

преди 7 години

АБСОЛЮТНАТА БОЗА И СЕЛЯНИЯ, НОВА ТВ УДАРИ ДЪНОТО С НЕГО

Коментирай

Смисъл?!

преди 7 години

Много се радвам, че ломската звезда си тръгна-отвратително неприятна лигава двойка бяха с другото недоразумение

Коментирай

:)

преди 7 години

Хонорарът им е толкова. Епизодична роля = от 20 до 30 лв. Последното е, ако следваш в НАТФИЗ или ако си дипломиран актьор. Чиста подигравка!

Коментирай

преди 7 години

Рая си беше много добра актриса Аре да не качвате тъпи коментари как рая и Дани са били много лигава двойка

Коментирай

Siska

преди 7 години

Рая (Михаела) е страхотна актриса и режисьорите трябва да и дигнат хонурара и не само на Михаела а и на другите актьори защото НОВО плаща по 17 бона на епизод а актьорите получават някакви стотинки това е не справедливо.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.