Бунт срещу Венелин Петков в Би Ти Ви! Шефът на новините и метресата му тормозят подчинените си

2668
17 Ноември 2016, 14:03


Журналисти от Би Ти Ви са се вдигнали на бунт срещу шефа на новините и публицистиката Венелин Петков, научи HotArena. Бившият водещ на централната емисия, който по неизвестни причини бе турнат на поста „директор”,  се държал ужасяващо с подчинените си и не спирал да ги обижда и тормози. Неотдавна той за малко не приложил дори физическа агресия срещу една от репортерките в нюзрума.

„Направо е нетърпимо! В момента се чудим какво да правим и дори възнамеряваме да поискаме среща с шефа на телевизията Павел Станчев и да го уведомим,че ситуацията е нетърпима. Просто не можем да работим нормално, Венелин има психически проблеми, които проектира върху нас”, споделя една от репортерките в медиата. Тя подозира, че Петков злоупотребява с алкохол, а вероятно ползва и някакви специални медикаменти, които го правят избухлив като Вузувий. „Страхувам се, че някой път просто ще приложи физическа агресия срещу колега”, издава репортерката.

Още по-дразнещо било, че Петков управлявал властнически м тандем с любовницата си - спортната журналистка Николета Маданска, заради която напуснали куп нейни колеги от спортния отдел, сред които и шефа на звеното Крум Савов. Метресата Николета се държала като комендант и си позволявала да се държи като примадона, въпреки че щатната й ведомост е на обикновена репортерка, пише "Уикенд". 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
stefan
Преди 1 година
0
golemi bokluciii !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени