Бутат Емил Русев до финала на „Къртицата”

1778
01 Април 2014, 14:30


Бизнесменът Емил Русев вероятно ще успее да запази мястото си в "Къртицата" до самия й финал. Паралията бил готов дори да си плати, само и само да стигне до последния кръг на шоуто, научи HotArena.net.

 

Той поставил условие на продуцентите на предаването да влезе заедно със жена си. „Той беше решил, че това ще му помогне да е по-интересен за зрителите, като си с някого е по-добре и по-лесно, да не говорим, че Емил си е готованко, той е свикнал Христина да го обгрижва за всичко”, разкриха от екипа на шоуто, пише в. „Всеки ден“.

 

След като обаче Русев вече свикнал с всички тънкости на „Къртицата”, а и оцеля няколко пъти на теста за елиминации, семейният съвет между него и Христина взел решение съпругата му да си тръгне без бой, ако бъде номинирана за изгонване и така да остави Емил да се представя по-самостоятелно. Затова и Христина нарочно се провалила на теста срещу Бориса Тютюнджиева.

 

Сега е любопитно ще е какво ще стане между него и бившата му любовница Виктория Джумпарова, когато съпругата вече я няма, коментират фенове на шоуто.

 

Емил бил страшно добър манипулатор и така завъртял главата на жена си, че дори й внушил, че може да изиграе някаква сценка на влюбен Ромео във Виктория. Но ако това се случи, щяло да бъде само с цел да остане в предаването. „Христина му вярва, че вече няма чувства към Виктория, а той се възползва от доверието й”, коментират приятели на семейството.

 

Според тях, съпругата му е напуснала шоуто, защото за нея вече било неприятно да бъде поставена в положението на излъгана жена и предпочитала да си е вкъщи при децата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария
преди 4 години
0
ПРОТИВЕН ГРУПАДЖИЯ!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени