Бутове, та дрънкат Емилия със спешна нужда от фитнес! Какво се случва с певицата? (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/butove-ta-drankat-emiliia-sas-speshna-nujda-ot-fitnes-kakvo-se-sluchva-s-pevicata HotArena.net
Бутове, та дрънкат Емилия със спешна нужда от фитнес! Какво се случва с певицата? (СНИМКИ)

„Бутове, та дрънкат“ има фолк певицата Емилия, видя HotArena.

 

Половинката на Коко Динев е отпрала едри баджаци, а тук-таме провисват и паласки.

 

Две мнения няма – чалга дивата има спешна нужда от фитнес и за това алармират фенове от няколко месеца насам.

 

Те недоумяват как Емилия си е позволила да се отпусне толкова, при положение че се смята за една от най-големите звезди на Пайнер.

 

Първоначалната версия беше, че фурията е бременна с второ, но след като минаха няколко месеца и не й пролича, това обяснение отпадна.

 

Явно годинките си оказват влияние. Емилия вече не е първа младост, тя е на 33 години и ако не полага грижи за външния си вид, възрастта все повече ще си казва думата.

 

Годините обаче не бива да са оправдания за половинката на Коко Динев, тъй като на много нейни колежки не им личат. Фолк дивата Камелия например е на 44 години, но е с тяло на богиня и никога не си е позволявала да се отпусне.

 

Емилия трябва да вземе пример от нея, ако иска да продължи да радва своите фенове.

 

6 Коментара

НиЛо

преди 8 години

Не мога да разбера защо сте се хванали да я обиждате и коментирате постоянно.За вас Емилия и Андреа са дебели,а Преслава е болна от анорексия.Коя е перфектна за вас-Парцала Николета?Духайте го

Коментирай

Beni

преди 8 години

Много си е добре мацката .....само кусури търсите на хората .Вие да не сте перфектни .Хубаво телце има и е чаровна .Сега прекалено слабите жени не са модерни ,а по-женствените !!!

Коментирай

desita1

преди 8 години

Снощи беше в Русе на участие в ШОУРУМ и си изглеждаше много добре .... хайде не си изсмуквайте от пръстите разни измислени статийки

Коментирай

.

преди 8 години

Не тука на почите е мумията Алисия и верните ѝ тролчета, които я обожествяват и когато се хвали друга жена праскат минуси!

Коментирай

M.Грозева

преди 8 години

Разбрахме, че нямаш елементарно възпитание, за образование няма как да знаем са сега не, че не може да се проучи, ако някой го вълнува това, но със сигурност ще останат "шедьоврите" ти в световната литературна съкровищница. И , ако някой още не знае, вече му се изясни твоят така любим термин от каруцарският ти речник е неизменна част от всяко твое произведение на изкуството тук . а именно: " та дрънка!" Кой на теб ти даде диплома, неграмотнико?А, мисля, че Емилия няма нищо излишно в момента напротив лъха сексапил, но явно на теб и твоята колежка Николета Лозанова идеала за красота и сексапил опира до едно джезве кокали, жили, рагу и криви зъби. :)

Коментирай

ха ха кукуто каза тезкта си дума!

преди 8 години

Хайде, тази откачалка , пак я гони перкуляка! С повод и без повод Алисия и е в главата и във всяка статия има , няма за какво и защо, както и в случая. Боже, болно същество и ти не си искаш! Господ те държи, д за а страдаш и вероятно хората около теб! Мумията, да не си видяла в собственото си огледало? А? Повече от сигурна съм!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.