Царицата на провокацията! Николета нагорещи Малдивите с тези СКАНДАЛНИ пози! 4 нови снимки които ТРЯБВА да видите

https://hotarena.net/intimno/caricata-na-provokaciiata-nikoleta-nagoreshti-maldivite-s-tezi-skandalni-pozi-4-novi-snimki-koito-triabva-da-vidite HotArena.net
Царицата на провокацията! Николета нагорещи Малдивите с тези СКАНДАЛНИ пози! 4 нови снимки които ТРЯБВА да видите

Николета на спира да качва зимните температури в България с горещи кадри от почивката си на Малдивите. 

Водещата на \"Папараци\" отново зарадва последователите си с четири секси снимки. Със сигурност там дрехи не са й нужни, затова щедро ни показва я силиконовите си цици, я апетитната си дупара.

Мистерията около това, кой е фотографът продължава да чопли любопитството на феновете на
Лозанова.

Преди два дни Николета надмина себе си с най-скандалната снимка, която някога е качвала във Фейсбук Фаталната брюнетка изпъчи цици като дини и дори показа зърната си на фона на океана.
На друга снимка Лозанова е показала перфектните си задни части.


Новите четири снимки вижте ТУК.


39 Коментара

Кофти

преди 7 години

А кубето на Никиту няма ли да покаже? Ех, само като се замисли какво семейство се заформи - Николета, Николай и малката Никол - направо се размириса на риба още преди Никулден....

Коментирай

789

преди 7 години

Тая я гледах снощи в Папараци.Тя трябва само да снима сесии и да мълчи,да не се показва.Такова неадекватно държание,хилене,коментари -ужас.Позьорщина от класа.Светлана Василева до нея беше доста по-естествена и стройна.До нея Николета изглеждаше доста по-едра в баджаците.Не че е лошо,но до една наистина стройна жена изглежда смешна с претенциите,които има.

Коментирай

ФОТОШОП НЕ МИ СЕ ГЛЕДА

преди 7 години

Нито грозни искуствени гърди.Дано и вас да ви няма през Новата година.Платени драскачи!

Коментирай

Криси

преди 7 години

По- неадекватен фотошоп колкото на разктачената снимка не съм виждала. Как е възможно? Ръцете са дълги колкото краката. Който й обработва снимкте е за съд. Това тяло не отговаря на никакви нормални човешки пропоции, като слязла от летящата чиния е. И отдолу коментари " о какво тяло", " тяло мечта" ама хора, вие слепи ли сте???

Коментирай

Илюзии

преди 7 години

Чудя се кое е по-жалко - да бъдеш с мъж, определил те като трабант или да си с жена, която си определил като трабант.

Коментирай

Анна

преди 7 години

Харесвам стила на статията,там изречението за силиконовите бомби и яката...тъкмо като стила на Николета-простоват....

Коментирай

Анна

преди 7 години

За мен желанието да изглеждаш ценена и скъпа,на всяка цена,та даже и преглъщане на подобни обидни квалификации,е достатъчен показател на падение...но според мен,когато си алчен и глупав,си като силен вятър...нищо не може да те спре да изпадаш...

Коментирай

Елица

преди 7 години

Адмирации за коментара. И аз снощи попаднах на предаването. Шашардисах се, как е възможно да се докара до такова състояние една жена. Тя прави само фотосесии, защото лицето й е ужасно подуто и все едно ще се разпадне на части. Страшно е да знаеш, че е гримирана от професионалист с професионални продукти и това не може да поправи грешките на хирурзите й. Василева изглеждаше в пути по- добре.

Коментирай

Пак ли мадам календар

преди 7 години

Мда, тя и затова не става с несъразмерното си тяло и доста по голяма тиква, но не знам защо се напъва да лъже че е с Михайлов като тя докато се спуква да си снима голотиите на Налдивите същия с който я пишат че е по същото време е бил в Правец хахаха....пак се изложи надам Календар.

Коментирай

Бррррр

преди 7 години

Честно, ама тая яко я тресе олигофренията. Бе жена вече не си ли малко поостаряла за да си показваш шушулка , горката така ще се и пенсионира все на някакви острови разчекната и все гола абе дайде и пари поне за бански бе, то гнусна работа.

Коментирай

dido

преди 7 години

strahotna e, zavijdam na mihailov

Коментирай

Стела

преди 7 години

Ако Михайлов е правил тези снимки, той трябва да си смени попрището и от футбол да премине на фотография. Само че, аз мисля, че Нилото е там с някой фотограф за някоя сесия и само се прави, че е с гаджето си (ако въобще има такова)

Коментирай

S

преди 7 години

ДОЛНА ПАЧАВРА И КУРВААААААААА

Коментирай

RR

преди 7 години

не му завиждай, а отивай да я ебеш , тъпанар смотан ако ти стиска ....Не можеш да си позволиш само да я доближиш бе ............ за какво завиждаш..........

Коментирай

Киро

преди 7 години

Жалко , че е майка ....един ден детето и ще се срамува от нея

Коментирай

кое и е страхотното?

преди 7 години

Страхотното на снимките е само ФОТОШОПА. В действителност само може да мечтае да е толкова слаба и с такива дълги крака. На всички е ясно като бял ден, как изглежда в действителност. И снимките са професионални, а не любителски. Каквото и да прави , ще си остане тъпата и необразована проститутка Николета. Минаха и 5-те минути слава. Изтърка се с едно и също ... гола порнография на застаряла и посърнала проститутка. И нищо друго...

Коментирай

da, ama

преди 7 години

На мен ми се иска да го омотае и изманипулира да зачене от него и роди още едно недоразвито отроче, за брак е АБСУРД , какъв кеф да му се изплюе в сурата и стане за ташак ( какъвто всъщност е) пред цяла България. Този наистина е бил голям тъпак. Въобще не съм се и заблуждавал, че този ляв бег ще създаде нещо разумно и ще постигне нещо в живота. парите няма да му помогнат. Тъпотията и простотията му са пословични. С този вонящ пацал- брисалка №1 Николета са си лика прилика. Господ не е скитач.....

Коментирай

666

преди 7 години

Виж ти лилипута Николета Лозанова пак е яхнала Фотошопа! Одъртя и акъл в кухата й картуна не дойде. Каква излагация на майка без грам женско достойнство. Дъщеря й догодина ще й гледа изкуствената анатомия в нета и ще се кипри до нея със същите придобивки. Да заведе дъщеря си фъфлавата на логопед , така и не намира време , а да я порят , като риба сульо и пульо клиенти дъртаци вмирисани и лигави намира. Раздра си шундата миризлива и преупотребена да се чекне дърта бръкма. Как не се засрами от годините, родителите и детето си този воняща подвижна яма. Пу, смрад!

Коментирай

Ники- Фотошопа- новото й име

преди 7 години

Защо не сe покажеш в лице ма парцал, защото си подута , като балон от хиалурон и ботокс в лице. В устата си като конска путка, а в бузите , като на коч увесени мъдя. И вечно седнала, да скрие изключително късите си и криви крачета. На увисналия й гъз 12 човека покер с писаря могат да играят. Иначе с обработките се прави на МОДЕЛ–МАНЕКЕН от Виктория Сикрет. Има да си мечетае. Те са безплатни! На малдивите много хора могат да отидат, но тя техния интелект и акъл никога няма да има.Тъпа оФца!

Коментирай

Грета

преди 7 години

По тази тема няма две мнения- така наречената "госпожа" си е чиста проститутка. Някой гледа ли я в "Мама готви по-добре" ?! Жената няма представа за какво служат ръцете! Е може би ги прилага в друга сфера. Честно казано могат да ни спестят и "новините" за нея. Лично аз не се интересувам кой си е платил за нейните "услуги".

Коментирай

w

преди 7 години

Добре,бе аз едно се чудя..уж много красива,уж много търсен модел,а навряна все в някакви предавания,в които изобщо няма място

Коментирай

късокрака черна сврака - Николета

преди 7 години

А това, че се е тагнал от Правец в профила си пот постинг съвсем не означава , че е той. Страницата му има Админ. И най-вероятно е пуснал Админа този постинг за заблуа на противника. Смятайте, колко се е същисал , като е видял, че са го изловили с раздухата каруца Николета на летище. И как не, като е хванал "Бога за рогата" и е уцелил "Джакпота" с тази така трудна за прелъстяване, стабилна и достойна жена за съпруга ... ха ха хааааа -Парцалеса без дрехи -Минет Лозанова.

Коментирай

поправям се

преди 7 години

под - вместо "пот"

Коментирай

е , как

преди 7 години

Мястото и се знае 99-та дупка т.е. плочка пред Мулен Руж или под моста за смяна. :)

Коментирай

Световно безизвестната

преди 7 години

Тая верно Божинов я нарита за да я прибере Михайлов, а Алисия нарита него за да се оризили с тая хихи. НикитУ Лозанова все облизва втора кокала хаха....след Алисия. Но все си мисля че малката перучка има повече мозък в главата си за да се излага с известната с това че и тя не знае с какво е известнЪ.

Коментирай

в

преди 7 години

Ами всъщност изобщо не е така - показва много снимки в лице, има много снимки, на които е в цял ръст. Няма какво да крие, защото така или иначе всички са минати предварително през фотошопа преди да ги пусне в профилите си. Но коментара ти показва, че явно не си гледал/а профила й, затова така коментираш. Не че ти трябва де, но все пак е добре човек да е запознат преди да твърди нещо с такава убеденост, което в крайна сметка се оказва, че дори не е вярно. И нещо ми казва, че тя със сигурност е доста доволна от количеството си акъл. :)

Коментирай

rr

преди 7 години

Според мен тия четиримата "Николета,Алисия,Ники,Валери",ами станаха за смях на цяла България,мисля,че темата се изчероа вече..Ааа и да не забравим Бирмата и той се причисли към четворката,но пък Алисия тук е баджаначка с друга,ахахахах.Тези са за комедиен сериал или просто си правят пр; )

Коментирай

44444444

преди 7 години

Това същество с ник"в",сякаш му четем едни и същи коментари.Аз,лично,го съветвам,не знам мъж ли е или жена,но каквото и да е...да излезне от тези сайтове и да се разтовари малко...Нито пише по темата,нито пък дава някакво обективно мнение,все едно и също пише на всяка една статия,според мен е за лечение

Коментирай

мхм

преди 7 години

Пише по повод казаното в нечий коментар. Темата пак си е Лозанова, успокой се. Или ако не пише коментар, който повтаря всички останали като съдържание и речник, не е "по темата". Мнението си може би не иска или не вижда смисъл да си го дава, а необоснованата злоба из нета и бесните комплекси, които други демонстрирате тук са по-подходящи за лечение според мен. ;)

Коментирай

До Мхм

преди 7 години

Виж, на всички е писнало от една нахла и лъжлива фотошопирана проститутка да се чекне и да й гледаме карантиите. Жрна без морал и ценности, без образование и грам мозък, дето и 2 думи не може да каже на кръст - че отгоре на това тъпкачите й в набутаха и в телевизията. Ний сме си нормални. Не е нормално това, че разни пропаднали екземпляри тук в Бг да ги превъзнасят и да ги наричат ВИП и ежедневно да ни информират коя как се разчекнала и къде. Та камо ли това недоразумение и по телевизията да го гледаме. Няма злоба тук. Има трезво мислене и с право възмущение.

Коментирай

МИА

преди 7 години

Никсънчо, не знам дали пред себе си признаваш болезнената истина, а именно, че Никито го е срам от теб, от отношенията с теб, от миналото си с теб, не случайно се крие и ти много добре го знаеш. Въпросът е ти какво правиш, знаейки реалната ситуация. Николай се влияе, много, от общественото мнение, не случайно се отбелязва, че е в Правец, правейки те смешна, отново. Интересно ми е защо след като знаеш, че ще си начеше малкия Николай пак ще ти бие шута, отново тичаш след него? Дано, само, не си мислиш, че този път ще го вържеш, не ми изглеждаш чак толкова малоумна, меркантилна и застаряваща -да, но определено си хитричка

Коментирай

Защо "до мхм"?

преди 7 години

Ок, но това защо ми го казваш на мен? Или просто си търсиш публика и си гарантираш, че поне някой ще прочете, та затова си избра на случаен принцип до кого да адресираш? Аз те питах някъде дали ти е писнало от нещо и от какво ли? А и остави ме мен да преценя за себе си по действията ви и коментарите ви дали ви е писнало. Нали не мислиш, че само защото ти твърдиш нещо, веднага ще го приема за своя истина и мнение? И тези ви коментари вече съм ги чела, макар да не помня да съм ви искала да си споделяте мнението с мен. Все едни и същи са. Защо все се повтаряте така под всяка статия, все едно че нещо ново имате да казвате?

Коментирай

Melk

преди 7 години

Точно така!!! Безкрайно досадно и банално, все едно и също, само ако знае тая колко е безинтересна до смърт!

Коментирай

Melk

преди 7 години

Точно така!!! Безкрайно досадно и банално, все едно и също, само ако знае тая колко е безинтересна до смърт!

Коментирай

истина

преди 7 години

Николета се снима все гола, щото го няма Валери да й купува нон стоп скъпи неща в големи количества, а с Ники явно още не си го е заслужила :D От къде да извади пари за скъп бански костюм за всеки ден, който може да си сложи само 1 път :D

Коментирай

истина

преди 7 години

Николета се снима все гола, щото го няма Валери да й купува нон стоп скъпи неща в големи количества, а с Ники явно още не си го е заслужила :D От къде да извади пари за скъп бански костюм за всеки ден, който може да си сложи само 1 път :D

Коментирай

истина

преди 7 години

Ако още не е коментирано това, да кажа само, че е в Banyan Tree Vabbinfaru :D А относно детето й, мисля че е много възможно да не е с нея и снимката на Никол да е стара :)

Коментирай

истина

преди 7 години

Ако още не е коментирано това, да кажа само, че е в Banyan Tree Vabbinfaru :D А относно детето й, мисля че е много възможно да не е с нея и снимката на Никол да е стара :)

Коментирай

interesno

преди 7 години

a vqrno li e, che e s Niki Mihaylov tam?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.