Цеца и Малина се мумифицираха! Двете ползват общ пластичен хирург, който ги обезобрази (Фото)

9673
11 Август 2016, 12:12


Цеца Величкович и Малина явно имат общ пластичен хирург. До това заключение стигнаха феновете им, като видяха последните им снимки. На кадрите на двете фолк диви с просто око се вижда, че лицата им са обект на множество корекции, физиономиите им са съвсем различни от началото на кариерата им и изглеждат като излети по калъп, видя HotArena.

Ако всяка фолк певица се хвали с поне една пластична корекция по лицето или тялото си, то тези двете бият всички рекорди и почти не е останало нищо тяхно по фейса им, смятат специалисти по пластична хирургия.

„Направо са се мумифицирали. Те не са първа младост, но все пак Цеца е едва на 43 лета, Малина още няма 50, а какво ли ще правят до 60-65 лазарника и как ще изглеждат тогава?“, чудят се потресени от гледката. От фотосите се вижда, че двете се усмихват по идентичен начин – това се дължи на ботокса и това, че са загубили възможността правят мимики и се „радват“ на т. нар. безизразно или каменно лице, пише "Всеки ден".

Броят на корекциите им трудно може да бъде пресметнат, защото са много – нос, устни, скули, чело, брадичка, много ботокс и хиалурон. Отделно по няколко кубика в бюста, а зъбите – като на холивудска дива, за които са платени астрономически суми, няма да ги коментираме. Двете почти нямат място по себе си, което да не е коригирано със скалпела, но дали хирургът им не се е изгаврил с тях, се питат феновете на лекия жанр.

Малина и Цеца се опитват по всякакъв начин да скрият следите от остаряването и да възвърнат сияйния си вид.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени