Цеце Орешкова захвърли задръжките в Къщата

4988
02 Декември 2012, 16:39


Горещите сцени с манекенката обират овациите в мрежата

 

Манекенката Цеце има какво да покаже, в това са сигурни даже и тези, които я мислят за травестит. За разлика от останалите жени в Къщата, тя вече хвърли своите задръжки в кофата за боклук и става все по-дръзка.

 

Последният път, когато й се наложи да се преоблича пред камерите, тя го направи доста чевръсто и бавно, че на мъжете им се стегнаха гърлата от вълнение. Съквартирантите не издържаха на гледката и всеки хукна нанякъде, само и само да не изгаря от страст по нея.

 

Зрителите пред екрана обаче бяха хванати неподготвени и нямаше какво друго да направят, освен да зяпат.

 

Реакциите не закъсняха. Форумите се напълниха с възклицателни коментари, а някои дори осъждат македонката, че си пробива път към финала по най-лесният начин. Цеце лъсна по завидните си форми, в доста секси бельо и въобще не бързаше да загърне прелестите си с хавлията. „Ако беше метнала и дантелите си, не знам какво щеше да стане, както й се точат поне трима вътре!”, кискат се зевзеци по неин адрес.

 

Наистина, интригата в шоуто става все по-завързана, защото Цеце си пада по Боби, а той по нея не, Миро си пада по нея, а тя по него не, а отгоре на всичкото хубавицата отправя пошли оферти към своя сънародник, за което бяха пак заподозрени, че са гаджета.

 

Е, къде ще му излезе края, предстои да разберем…

Източник: kliuki.net
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени