Цеци Красимирова халюцинира от новата реколта! Трева-гигант побърка метресата на Самоковеца! (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/ceci-krasimirova-haliucinira-ot-novata-rekolta-treva-gigant-pobarka-metresata-na-samokoveca-2 HotArena.net
Цеци Красимирова халюцинира от новата реколта! Трева-гигант побърка метресата на Самоковеца! (Снимки)
Цеци Красимирова, която превърна отглеждането на канабис в свой бизнес е обсебена от новата си реколта, видя HotArena.

Бившата на Самоковеца пусна снимки в социалните мрежи, на които се вижда как е гушнала сноп от растението, а под кадърите написа„Най-добрият букет за мен“.

Зевзеци веднага се заядоха с бизнес дамата: \"Халюцинираш ли? Да не си мислиш, че това е букет от кръчмаря Стефан“, изгаври се неин фен, визирайки новия й любовник – милионер - собственик на клуб в Лондон.

Всеизвестен е фактът, че Красимирова, освен да отглежда марихуана е голяма фенка на нейното ползване. Това показва и снимка пак от профила на красавицата, на който тя пафка джоинт пред тузарския си дом в Барселона.

Преди дни HotArena писа, че Цеци отглежда в двора си сорт,  достигащ метър височина. Това се дължи на нов продукт, който влияе благотворно на тревата. Цеци се е заела със задачата да създаде стройна мрежа от контакти и клиенти, на които да предлага това \"чудо\", без да се налага да има плантации за отглеждане на марихуана.

Красимирова лично започнала да градинарства, за да следи как се развива едно растение с чудодейната смес за супер растеж, когато е поливано редовно с нея. В двора на дома си посадила доста храсти и с тяхна помощ отбелязвала прогреса на продукта и неговите качества, а някои стигали до метър височина. Вероятно \"букетът\" на снимката е от новата реколтата!

10 Коментара

ani

преди 6 години

prili4a na jaba

Коментирай

Сани В.

преди 6 години

Да я питам аз Цецка,толкова ли ще е доволна и щастлива ,ако дъщеря и започне да пуши това чудо на природата и се снима редовно с такива гигантски букети,а!!!

Коментирай

преди 6 години

Абсолютно деградирала проститутка.

Коментирай

11111

преди 6 години

Повечето тревомани (да не кажа и всички) развиват тезата, че тя е абсолютно безвредна, развива мозъчната дейност, предпазва от куп болести... Да не говорим пък, че някой ден сигурно ще я легализират и в България, заради подобни глупотии. Много пъти промити мозъци са се опитвали да ме зарибят, та познавам мисленето им. И нищо чудно дъщеря й вече да пуши трева, щом Цеца така свободно парадира с нея.

Коментирай

Аман от моралисти

преди 6 години

Тревата, когато се ползва за медицински цели, е полезна и наистина помага при лечението на много тежки болести! За това е легализирана на много места! “Тревомани”- ти изобщо знаеш ли какво значи тази дума или мяташ с повод и без повод, където ти падне??? Разни пуританчета да не се занимават с децата на хората, а да гледат своите! Смешни клюкари, като надигате чашата с алкохол може би сте по-различни? “Цеца” си живее живота, докато вие драскате идЕотски коментарчета по сайтовете..

Коментирай

Санса

преди 6 години

Стига бе...стига с тоя вмирисан парцал ни занимавахте през 2 дни.Нали я видях и на живо.Грозна е,груба е..с гадни мъжки пръсти.Тулуп.

Коментирай

Lekar

преди 6 години

Gyzove prosti! Molq sprete da povtarqte, che trevata lekuva.Mama vi prosta-pyk kato peete edna i syshta pesen pone se informirajte. Trevata ne lekuva onkobolnite ili hora s tevki zabolqvaniq na koito se izpisva, tq im se preporychva s cel povishavane na apetita i pritypqvane na setivnata dejnost-bolka, depresiq i t.n

Коментирай

ин

преди 6 години

полицията къде е, спят ли

Коментирай

преди 6 години

Без полицията нямаше да има търговия с наркотици.

Коментирай

До ДОКТОРЧЕТО КАТИЛ

преди 6 години

Верно ли бе, каун? А какво ще кажеш за пастата, която се прави от марихуана???? И тя ли не лекува, а, смачкан капут такъв??? Толкова си доктор, колкото аз съм президент на България...Недей да псуваш да не дойда да ти спукам и без това кухата глава! Смешник - хем прост, хем неграмотен!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.