ЦЕЛИЯТ ЕКШЪН с мелето между Преслава и Бирмата! Певицата с разбит нос (+ ЕКСКЛУЗИВНИ папарашки снимки)

https://hotarena.net/pod-pricel/celiiat-ekshan-s-meleto-mejdu-preslava-i-birmata-pevicata-s-razbit-nos HotArena.net
ЦЕЛИЯТ ЕКШЪН с мелето между Преслава и Бирмата! Певицата с разбит нос (+ ЕКСКЛУЗИВНИ папарашки снимки)

Редакторска плесница

 

Много кръв, счупени стъкла, побой и разбит нос. Това е равносметката от поредното меле между Преслава и Бирмата. А HotArena разполага и с ексклузивни снимки от екшъна в столичната студентска дискотека.

 

На тях ясно се вижда как е започнало всичко и защо Георги Станоев толкова е побеснял срещу бившата си.

 

Предистория

 

Както вчера HotArena писа, скандалът пламва заради няколко целувки между певицата и Фики Стораро. Всъщност всичко започва много преди това – още докато Преслава е в Дубай. Тогава излизат компрометиращите снимки на Бирмата с манекенката Симона Кръстева и фолк певицата започва да събира гняв срещу бившия си още в емирството.

 

Когато се връща, единствената й цел е да му натрие носа.

 

Така се стига до фаталната нощ след наградите на Планета. Всички изпълнители отиват на афтърпарти в столична дискотека, да се почерпят за призовете. Преслава отива последна. Още щом я вижда, Фики Стораро й се нахвърля да я целува, уж по приятелски.

 

Превъзбудена от престижната награда Певица на годината, бързо „дръпва напред“ с питиетата. На една от снимките по-долу ще се уверите сами по погледа й колко е почерпена.

 

След като добричлийката вижда авер на Бирмата, решава, че

 

моментът на отмъщението

 

е настъпил. Започва агресивно да флиртува с Фики – момент, който отново е запечатан на една от снимките (по-горе и в галерията)!

 

Следват целувки, прегръдки, хапания на устни и други флирт-жестове. После певицата се премества към Стоян Дудов – брадъра, който участва в последното й видео „Ако утре ме губиш“. Не пропуска да пофлиртува и с фенове.

 

Мелето

 

Около 4 ч сутринта в клуба с гръм и трясък пристига Бирмата, явно вече уведомен за фриволното поведение на бившата си. Отива директно при нея и започват ожесточен разговор.

 

„Точно ти няма да ми държиш сметка с кого съм, разбра ли?! Върви си при онази пикла, манекенката! Видях ви снимките, нещастник!!“, разкрещяла му се Преслава, разказват нейни колежки.

 

Певицата дори посяга да го удари, а Бирмата се насочва към Фикрет. През това време Дудов пък се пръждосва като гърмян заек, разказват очевидци. Изведнъж започват да хвърчат бутилки, в главата на Станоев се чупи една, а Преслава се втурва да го разтървава. Така неволно „изяжда“ един шамар и й разбиват носа.

 

Охраната реагира светкавично, като удря няколко крошета на Бирмата още на сцената. Изкарват навън, където започва истинското меле.

 

Там около 20 души от охраната на клуба се нахвърлиха върху Георги. Удряха го предимно в главата. Имаше млади момичета, на които им прилоша от гледката”, разказват още потресаващи детайли от лупаницата „нощни птици”.

 

Като по чудо при жестокия бой и безбройните юмруци и шутове Георги Станоев не е изгубил съзнание, пише Уикенд.

 

В крайна сметка Станоев и Преслава са откарани с линейка в „Пирогов“. Докторите закърпили с няколко шева разцепената му вежда. По главата му имало и забити стъкълца, но за късмет нараняванията били повърхностни.

 

В спешния център Преслава е пристигнала заедно със сестра си Ивелина Колева. След направената й снимка е установено, че звездата няма фрактура на носа. 

 

Снимките разгледайте по-долу в галерията.

 

Стела Йорданова

4 Коментара

Painera

преди 9 години

Toa Fiki e pedal ' otgore na tva i mnogo prost .

Коментирай

rady_pl

преди 9 години

E KADE IMA SNIMKI ??? FIKI I PRESLAVA I TEHNI PRIQTELI I EDNA ZAMAGLENA OT DISKOTEKATA DETO NE SE VIJDA NISHTO !!!!! PARVO - BIRMATA XODI S 5 CHOVEKA MINIMUM OHRANA KAK SHE GO NABIQT ??? VTORO ZNAQT KOI E I NQMA DA SMEQT DA GO PIPNAT!! KAMO LI TEQ SELQNI OT ST.GRAD,, SHOTO POSLE SHE UMRAT :D xaxa ,, TRETO KAK SHE GO BIQT 20 CHOVEKA ? NQMASHE DA OCELEE,, OTNOOVO PISHETE PALNI TAPOTII I IZMISLICI XAXAXAXAX !!

Коментирай

ти си гъз

преди 9 години

Глупости! Кой е Бирмата бе, ти у ред ли си?! Бяха повече от 20 охранителя и му смачкаха главата, той си беше с 4-5 смешника за охрана! Има много свидетели, които ще потвърдят дойдоха гардове от други дискотеки в мелето. Споко да не е истина! Щели да умрат друг път, никой няма респект от тоя, направо го изнасилиха!

Коментирай

Дете

преди 8 години

Този трябва да отиде зад решетките. Съда да не спи,а да го осъдят на 30 години затвор за побой над жена. Пак спят тея управници и съдии,само пари да взимат. Как е възможно да се допусне побой над жена и то в дискотека? Ми този Бирмата утре ще удари бебе,бабка на улицата,някоя млада жена,бременна жена.Как така е на свобода,може да удари някой човек,някоя тинейджърка,та дори и да им посегне сексуално. Тоя е престъпник! Ще вземе да пребива и деца на улицата-боклук!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.