Чалга певец разкри във ВОЙНА ли е с Анджелина (Вижте скандала)

https://hotarena.net/lubopitno/chalga-pevec-razkri-vav-voina-li-e-s-andjelina HotArena.net
Чалга певец разкри във ВОЙНА ли е с Анджелина  (Вижте скандала)

Фолкпевецът Вилислав сподели пред медиите: ,,Писна ми от жалките опити  на някои хора да ме скарат с Анджелина\'\'.Той направи откровенно признание с което разби всички слухове на злите езици, видя HotArena.

,,Първоначалната идея за новия ми проект ,,Остава скрито\'\' беше да направим песента заедно с Анджелина, защото с нея станахме много близки приятели след излизането на предното ми видео \"Обяснителен режим\", в което тя участва. Започнахме да излизаме и хората ни виждаха заедно навсякъде. Искахме да имаме общ проект и все още искаме! А и тя има доста таланти, един от тях е пеенето. Бяхме измислили доста екстремни неща във видеото, но в последствие решихме да оставим проекта за по-напред във времето, поради причини, които не искам да коментирам на този етап, но със сигурност проблемът не беше в пари или каквото и да било.

С Анджелина сме в прекрасни отношения и сме точно толкова близки колкото и преди. Хората се опитват да ни скарат и да създават интриги между нас, но си имаме доверие един на друг. За съжаление в тези среди има много злоба. А относно изказването на зложелателите, че я сравнявам с други ... Никога не бих сравнил Анджелина, с която и да е плеймейтка, защото тя е доста различна и се отличава от масата! Смятам за неуместно да се правят такива сравнения! Даже е смешно! Хората могат да очакват много интересни неща от нас скоро, но никога няма да успеят да ни скарат! Скоро ще разберете колко много може и в колко други сфери е добра! И отново се обръщам към зложелателите: Не се опитвайте да ни скарате, Анджелина ми е като сестра!\".

3 Коментара

Ahaha

преди 7 години

Tq Iavno ia hvana sram sled vcerashnia komentar

Коментирай

XAXA

преди 7 години

da opredeleno

Коментирай

Надежда

преди 7 години

как е фамилията на Анджелина

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.