Чалга певица избухна: Гери-Никол развращава децата, по-брутална е попофолк изпълнителка

https://hotarena.net/laifstail/chalga-pevica-izbuhna-geri-nikol-razvrashtava-decata-po-brutalna-e-popofolk-izpalnitelka HotArena.net
Чалга певица избухна: Гери-Никол развращава децата, по-брутална е попофолк изпълнителка
Антонина Илиева е една от най-скандалните ни поп фолк певици, като всяка нейна песен привлича внимание. Тя отговаря на критиките, че чалгата влияе лошо на децата и създава един грешен модел на поведение, видя HotArena.

„Криско сякаш пък влияе страхотно... Или Гери-Никол... Това са скрупули и комплекси. Някой е решил, че чалгата е нещо срамно и съсипва децата. На децата се забранява да слушат чалга и те се обръщат към Криско, Гери-Никол и разни други рапъри, които всички знаем колко по-брутални неща изпяват спрямо попфолк изпълнителите“.

Антонина не мисли, че трябва музиката да възпитава децата ни.

„Музиката е забавление, шоубизнес и по-бруталното привлича тийнейджърите, защото те искат бързо да пораснат. Но от нея се плашат родителите, които се чудят кого да обвинят за нещата, които са се случили с децата им. Българинът е научен така, че той никога не е виновен, винаги е някой друг. Ако не е чалгата, ще е Бойко Борисов например. Всичко, което се случва около нас и децата ни, сме си го направили самите ние. Крайно време е да разберем, че ние творим живота си, а не музиката, театърът и киното“ , отсича Антонина.

За Гери-Никол, чалга певицата споделя, че я намира за продукт, който ще пробие на световната сцена. Смята, че е изпълнител с излъчване, харизма, пеене, визия. Малка е, но носи потенциал да се продава навън, а не в България, пише \"България Днес\".

12 Коментара

smqtai

преди 7 години

най-долната сган -чалгата, дето е за изкореняване и заличаване от историческата страница се обадила

Коментирай

Gabi

преди 7 години

Добре, че след "музиката, театърът и киното" не е добавила книгите... Предполагам, че макар да не е чела книги, все пак е виждала такива или поне е чувала, че има книги - споменаването на театъра е горния контекст ме наведе на тази асоциация. А родителите, които не се чудят дали да обвинят чалгата или Бойко Борисов за лошото възпитание на децата си, отдавна са им обяснили коя музика е хубава и защо, кои филми са хубави и защо, кои книги са хубави и защо, как да разкриваме подтекста в думите на другите и такива общи неща, необходими в живота, които не се учат нито в училище, нито в чалготеките.

Коментирай

Ева

преди 7 години

А какво да кажем пък за американската чалгия, от която Герчето и Крисето крадат като за последно. В Америка рапърите изобщо не пеят простотии, ама лкато си се скатавал от часовете по английски няма как да знаеш. Предпочитам българското, а и сме на Балканите все пак, чалгата никога няма да изчезне. Като не ти харесва игнорираш и това е, както аз игнорирам метълите, например. Никой не те е вързал, не те кара да отваряш новини за таях. А Гера и Криско също са чалга, както вече казах. Музиката се дели на хубава и лоша.

Коментирай

Gossip girl

преди 7 години

Явила се някаква забравена певица, бясна, че е имала нулев успех и започнала да си прави ПР на гърба на Гери Никол. На мен на това ми лъхат думите и.

Коментирай

Вили

преди 7 години

Всичко си е до човек, то може и класическа музика да слушаш и пак да си боклук. Все едно да кажеш, че ако харесваш криминални сериали ще станеш убиец :D

Коментирай

mitko maistorq

преди 7 години

za men 4algarka e ravnostoino na prostitutka :D zatova gledam planeta bez zvuk- to e vse edno gleda6 porno za zagrqvka

Коментирай

777

преди 7 години

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ ГЕРИ-НИКОЛ Е ПОД ЗАКОНА ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО

Коментирай

Maca

преди 7 години

Гери-Никол вече е на 18.

Коментирай

ahahahahhahahahahhahahahaha

преди 7 години

ami tq odurtqla hahaha

Коментирай

КючЕци

преди 7 години

КюЧеци В Q-7ци - всичко е ОК! Чао, свят, затрийте ни, и европа не заслужаваме

Коментирай

xxl

преди 7 години

haha ve4e imam vizualna predstavat kak izglejda lelqta, deto slu6a 4alga

Коментирай

Hahahhah

преди 7 години

Piklo kude si trugnala be nito mojesh da peesh nito nishto swinqqq

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.