Чалга певиците стават студентки! Зарязват фолка?! (Вижте кои са звездните висшистки)

2958
07 Декември 2014, 11:00


Поп фолкът се втурна към университети последната година. Чалга звездите масово решиха да стават висшистки и да вземат поне по една специалност за престиж.

 

Компанията „Пайнер“ пък се превърна едва ли не в студентски лагер, тъй като цели 15 от звездите на фирмата учат във ВУЗ, узна HotArena.net.

 

Геолози и прависти

 

Сред най-сериозните специалности, които фолк звездите изучават, е тази на Гергана. Братовчедката на Стойко Сакалиев записа „Геология“ и е сред най-примерните студентки. Фолк дивата дори вече е била на практика в планините и има лично геоложко чукче. И доволно споделя, че да изучава състава на минералите, е изключително интересно за нея.

 

Друга популярна певица Юнона пък заряза пеенето заради международното право. Амбициозната изпълнителка е твърдо решена да докаже на всички, че и фолк певиците имат акъл в главите и могат да се занимават с политика.

 

„Имам планове да работя в Брюксел, но не знам как ще приемат там една фолк певица. Затова съм отказала няколко предложения за снимки в „Плейбой“, откровена е изпълнителката.

 

Музиканти и бизнесмени

 

Сред тези, които за първи път ще празнуват 8-ми декември не само професионално, се оказа Мария. Годеницата на Християн Гущеров учи две висши образования в НБУ. Изпълнителката реши, че иска да става висшистка едва на 30 години. И докато дъщеря й седи на чиновете с първолаците, Мария ще търка банките с първокурсниците от майсторския клас на Етиен Леви. А успоредно с това ще учи и „Продуциране“.

 

Подобно на Мария при Етинен Леви е и колежката Валя, която е във възторг от своя преподавател, пише Телеграф.

 

„Много съм благодарна на Етиен, че ме научи на най-важното - да имам хигиена на гласа. Вече мога да пея по-дълго, без да се изморя, щадя гласа си и знам как да потисна емоцията, която може да ми навреди на пеенето“, откровена е певицата.

 

Колежката им Валентина пък следва музика при Орлин Горанов в Югозападния университет в Благоевград. Изпълнителката откровено споделя, че е много доволна да работи с него и вече дори не й харесва поп фолка. Предпочита поп музиката и операта и смята скоро да промени изцяло стила си.

 

В света на бизнеса смятат да се впуснат фолк певецът Галин, който учи в УНСС.

 

Новоизпечената му колежка Росица също готви магистратура, но в Русенския университет, където учи “индустриален мениджмънт“ . Колежката им Яница също завършва дунавския вуз, където следва „Корпоративна магистратура“.

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени