Чалга война тресе Белград! Полиция затваря Йелена Карлеуша

https://hotarena.net/skandali/chalga-voina-trese-belgrad-policiia-zatvaria-ielena-karleusha HotArena.net
Чалга война тресе Белград! Полиция затваря Йелена Карлеуша

Некоронованата кралица на поп фолка, Йелена Карлеуша забърка такава чалга война, че цял Белград се тресе от нея. Чалга певици в Сърбия се хванаха за косите и дори полицията не успя да ги разтърве, научи HotArena.


Органите на реда описват и конфискуват имуществото на сръбската звезда, която трябваше да изплати обезщетение от 250 000 долара на колежката си Дияна Янкович. Причина за това е, че русата сексбомба от Белград обиди жестоко колежката си и сега трябва да си плати за това.


През миналото лято, 38-годишната съпруга на футболиста Душко Тошич не спря да сипе огън и жупел срещу 10 години по-младата си конкурентка.


Богопомазаната в Сърбия Карлеуша, не спря да нарича Дияна лека жена, която си пробива път към върховете на класациите с креватни подвизи в спалните на мастити продуценти.


Преди това Йелена водеше направо гражданска война с Цеца Величкович, а сега заби зъби в младата си конкурентка. И не пропуска иронично да подмята, че Дияна няма никакъв талант, даже и нотите не знае.


Брюнетката, която пък е сестра на световноизвестната тенис звезда Йелена Янкович, прие присърце обидите на колежката си. Тя заведе иск срещу нея и спечели на всички инстанции.


Апелативният съдия задължи Карлеуша да й изплати огромното обезщетение, но певицата се покри и отказа да даде парите. Това принуди Янкович да потърси съдия-изпълнител, който с ключар разби входната врата на луксозния апартамент на чалгадивата от Белград и го запорира.

4 Коментара

fen

преди 7 години

Карлеуша определено е модна икона, но не мога да се насиля за слушам нейни песни. И някак си на снимките е една - нежно личице, супер тяло. А като я видя на клип - типичното грубо сръбско лице (типично за всички сръбкини), гласът и също е много "мъжки". Тази разлика между снимки и клипове направо ме обърква. Не знам дали я харесвам или не.Но не отричам, че е бог на модата.

Коментирай

Jj

преди 7 години

Карлеуша ива стилист, който и прави и доста от дрехите, така че едва ли е нейна заслугата за този стайлинг.

Коментирай

а

преди 7 години

И ти на снимките не я ли виждаш случайно колко е обработена до неузнаваемост с фотошоп? И гримът й е направо като маска отгоре. Преди да започне да се гримира така има все още някои нейни снимки в нета и можеш да я видиш какъв грозен травестит е. Но дори и с грима пак не бих казала, че я намирам красива, защото направо се прави на анимационен герой, не прилича изобщо на истинска жена. И тялото й безспорно е перфектно (без гърдите разбира се), но оперирано - с изкуствен задник, а гърдите освен че очевидно са оперирани, са повече от гротескни! Направо супер смешни, огромни и асиметрични и изглеждат мега вулгарно и просташко-кръчмарски. Стилът й обаче е безупречен - пак казвам, изключая грозното виме, което почти винаги разваля ефекта на дрехите, но с нейните пари и аз бих имала безупречен стил.

Коментирай

а

преди 7 години

Стилистите не са шивачи, та да правят дрехи, а и дрехите й са от световноизвестни модни брандове, така че не са правени от стилисти. С нейните пари нищо чудно да има стилист наистина.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.