Чалга войната продължава: Преслава окраде жестоко Галена (Подробности)

https://hotarena.net/pod-pricel/chalga-voinata-prodaljava-preslava-okrade-jestoko-galena HotArena.net
Чалга войната продължава: Преслава окраде жестоко Галена (Подробности)

Враждата между Преслава и Галена не само не стихва, но продължава с пълна сила и нови атаки, узна HotArena.

 

Ябълката на раздора този път е последната песен на добричлийката „Обратно в играта“. Оказало се, че голяма част от кадрите били взаимствани от клипове на Галена. Най-голямо е сходството с екранната визия към песента „Една жена“, която излезе преди три години. В нея действието се развива на фона на големи римски колони, а група мъже в черни костюми са обкръжили Галена. Случайно или не, точно такива са голяма част от сцените и в последното видео на Преслава, писа „Галерия“.

 

Според специалисти обаче изображението не било заснето достатъчно професионално, а актьорското поведение на певицата било доста спорно.

 

Сходствата се откриват и с друг клип на Галена към последното й парче „Прото шоу“, което излезе в края на декември миналата година. Видеото бе обявено за най-доброто, правено през 2017-а. Акцент в него са кадри на бухал, а само два месеца по-късно Преслава снима във видеото за „Обратно в играта“ гарван. Черната птица е снимана почти през цялото време, без да става ясно какво общо има с текста и сюжета.

 

Фенове на Галена са категорични, че Преслава краде от творчеството на конкурентката си само за да я дразни.

9 Коментара

Хахаха Преса Белото

преди 6 години

Какво друго може да прави една циганка, освен да краде.. Нищо ново под слънцето, на всички е ясно колко много завижда на Галенчето Преса Белото. Ех, иска и се и на нея да си има мъж и семейство, да я гледат като кралица ама..НЪЦ! Наркоманията не прощава!

Коментирай

DESPASITO

преди 6 години

КРАДЛА НОМЕР ЕДНО В БЪЛГАРИЯ ТРЪГНАЛА ДА СЕ ЖАЛВА..ЛЕЛЕЕЕЕ КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЗИ СВЯТ ЛЕЛЕЕЕ КАКТО АЗИС ПЕЕ В МОТЕЛ/----ГАЛЯ ВАНАТА МОЖЕ ДА ДИША САМО ПРЪХТА НА ВЕЛИКАТА 15 ПЪТИ НОСИТЕЛКА НА ПРИЗА ПЕВИЦА НА ГОДИНАТА И ЕДИНСВЕНА С МЕЖДУНАРОДНА НАГРАДА БАЛКАНСКА ЗВЕЗДА ПРЕСЛАВА ......ЗЛОБНАТА И ФАЛШИВА КУЧКА ЖАЛЕНА БЕШЕ ПЛАТИЛА ЗА 2000 ДИСЛАЙКА ЗА ПЕСЕНТА ОБРАТНО В ИГРАТА НА ПРЕСЛАВА И РЕЗУЛТАТА Е ЗАЩЕМЕТЯВАЩ...ОБРАТНО В ИГРАТА Е ВЕЧЕ 3 СЕДМИЦА НОМЕР ЕДНО В ЮТУБ И ВИБОКС КЛАСАЦИЯТА..А НЕКА ЗЛОБНАТА ЖАЛЕНА И ФЕНОВЕТЕ И ЧАКАЛИ ДА СЕ СПУКАТ В ЗЛОБАТА СИ, ..С МРЪСОТИИ И ГАДОСТИ ДАЛЕКО ЩЕ СТИГНАТ

Коментирай

нищо общо

преди 6 години

на първата снимка има красиви мъже и супер красива Преслава на втората снимка има измъчени мъжки физиономии а по средата грозна вещица- това е галена обратно в играта е песен- мегахит и класата на Преслава си личи в една жена галена квичи като настъпан гларус, прегръша се със скелети , показва задници до труп в ковчег- това е отвратително и кичозно между двете песни няма абсолютно нищо общо

Коментирай

Dess

преди 6 години

Фенчетата на Баба Яга - Преса да се засрамят, че са единствените побъркани олигофрени в соц. мрежа. Преса може само дя ходи по стъпките на Галена защото втората е професионалист. Години след нея се правят вече правени от нея неща. И не ми обяснявайте Галена от къде уж крадяла, за да не изпрата черно на бяло всички кражби на Преса от клипове до текстове и песни, които води че са авторски. Още малко ще ви потърпя истериите и ви обещавам,че всяка една кражба на любимката ви ще бъде изпратена тук в колажи. Да вадим тогава какви оправдания ще измисляте. Нагли до цезобразие сте! Газ пикаете, че Преса не излиза от мазето в Пайнер, а Галена снимка с Плейн. За хитове да не говорим. Галена - 8 песн с над 15 млн, а Преса - 0. Иначе за гледанията ми говорите при нея и хитове, които само вие слушате.

Коментирай

Хахахахахахах

преди 6 години

“ПрЪхта” ахахаххаахахахах! Всички фенчета на Преса Белото са толкова неграмотни и прости, че ми иде да повърна! Засрами се, жалкарче долно! И се научи да пишеш!

Коментирай

Не думай

преди 6 години

От кога да си класен означава да шмъркаш като разпран и да си лягаш с най-долните отрепки?

Коментирай

Haha

преди 6 години

Zasto mislite che shte krade od niakakva porno aktris, klipyt prica povece na pesenta na emilia - ela me vzemi

Коментирай

ДО dess

преди 6 години

ГАЛЕНА БИЛА ПРОФЕСИОНАЛИСТКА ....ДА ДА ТЯ ИМА ПРОФЕСИОНАЛНО ПОРНО КЪДЕТО ЛЪСКА И ДУХА БАСТУНА ..ЦЯЛ СВЯТ Я ВИДЯ

Коментирай

ne haresvam nito ednata nito drugata

преди 6 години

I dvete sa kradli i otrepki,kovri i zmii, Sega za kakvo e spora - koq e po dolna li?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.