Чалга войни! Певици късат с продуценти заради ревност и любовници! (Алисия една от многото)

https://hotarena.net/pod-pricel/chalga-voini-pevici-kasat-s-producenti-zaradi-revnost-i-liubovnici HotArena.net
Чалга войни! Певици късат с продуценти заради ревност и любовници! (Алисия една от многото)

Редакторска плесница

 

Люти чалга войни се разразиха през последния месец в Ара Мюзик, видя HotArena.

Обвинения за любовни отношения, ревност от страна на колежки заради привилегированото отношение на други – това са само част от причините, които разцепиха компанията на две.

 

Ябълката на раздора

 

беше Алисия, която певиците Джина Стоева, Ивена и други посочиха с пръст. Според Стоева, бившата на Ники Михайлов й е отмъкнала дуета с Тони Стораро под носа.

 

От компанията й обещали още преди година проект с изпълнителя на Пайнер, но вместо да го осъществят, те го предоставили на Алисия.

 

„Сега, когато дуета й със Стораро вече излезе, моят проект се обезсмисля. Това преля чашата“, бясна е Джина Стоева.

 

В своя защита Алисия отново реши да го играе жертва.

 

„Уважавам всичките си колеги и последното, което бих искала е конфликт с някой или някоя от тях. Но, за съжаление, понякога се получават неприятни ситуации, като тази, в която ставам неволен участник в момента. Смятам, че не е справедливо да бъда обвинявана, след като нямам никаква вина в конкретния случай“, заоправдава се Алисия.

 

В интернет пространството се появиха упорити слухове, че между нея и продуцента й Виктор Касъмов има интимно отношения. Затова и толкова я толерира.

 

Изпълнителката от Вакарел обаче

 

нито е първата, нито последната,

 

замесвана в интрига с продуцента си.

 

Припомняме, че първа Рени беше тази, която предизвика скандал в конкурентната фирма Пайнер. Тогава тя обвини Митко Димитров, че подтиквал изпълнителките към проституция. Масово певиците се надигнаха срещу нея заради уронване престижа на компанията.

 

По-късно една от силните изпълнителки на Пайнер ДесиСлава също се отлюспи и започна самостоятелна кариера, пише „Телеграф“.

 

Съвсем наскоро с грандиозен скандал компанията напусна и Камелия, която заяви, че е безкрайно обидена и разочарована от продуцента си. Двамата започнаха да си прехвърлят обвинения и грозни думи, но и това отмина.

 

Сега самостоятелна кариера ще опитват да градят Джина Стоева и Ивена. А може би и Емануела. По думите им обаче това е нямало да се случи, ако Алисия не е злоупотребявала с положението си.

 

Стела Йорданова

9 Коментара

отегчен

преди 8 години

всеки ден едно и също. Вече отегчихте читателите си с едни и същи статии от които си личи пристрастието ви, никаква информация, а някакви анализи и мнения които би трябвало да оставите читателите ви да си правят четейки статии.

Коментирай

Боби

преди 8 години

На крива ракета Космоса й пречи. Къде са тръгнали тия треторазрядни певачки? Не виждам някой да умира да им предлага работа.

Коментирай

PETKO

преди 8 години

От компанията й обещали още преди година проект с изпълнителя на Пайнер, но вместо да го осъществят, те го предоставили на Алисия. - ГЛУПОСТИ ПИШЕТЕ САМО .ТОНИ СТОРАРО Е ОТ ДИАПАЗОН РЕКЪРДС НА БРАТА НА ВИКТОР КАСЪМОВ - НЕНЧО !!!

Коментирай

ели

преди 8 години

На некадърните друг им е виновен!Алисия не и е взела песента Тони Стораро е решил да направи песен с нея,и какво Алисия от колегиалност да откаже ли?Текст мелодия ли какво е откраднала?Решението е изцяло на Стораро! Алисия може да има някакви минимални привилегии но като се замисля в Ара освен тя и Емануела други няма естествено че ще са с приоритет,ако ги изтърве компанията ще залезе!Всичко е бизнес,но на такива певачки все винят друг за неуспеха си!

Коментирай

истината

преди 8 години

Абе, Стела, цяла България научи, че НЕ Е ОТКРАДНАЛА Алисия песен на Десислава, а същата "Джина" е имала проект да направи дует със Стораро, но тъй като той не бил сериозен и не се явявал на срещите им за запис , така и песента не била записана. НО, направил дует с Алисия( с друга песен) и песента излязла преди нейната, което я вбесило и тя решила да напусне компанията, поради недооценяване и пренебрегване през всичките тези години. Е, каква вина има Алисия, че Стораро , така и не записал дуетната си песен с " Джина" ( подчертавам-тяхната песен няма нищо общо с дуетната песен на Алисия и Стораро). Проблема и е, защо е записал с Алисия , а не с нея първа, знаейки ,че след излизането на тази песен нейната губи смисъл. А, защо ли? Тя самата си дава отговора с изказването.... Защото нямало смисъл да излиза вече нейната песен, тъй , като нямало да има същия успех , като тази на Алисия. Е, кой ти е виновен " Джино" , че колегите ти те пренебрегват и правят дуети с други изпълнители? Направи си извод защо? И защо чака цели 14 години пренебрегвана, а не се отцепи и да се докажеш какво можеш, сама , както много го направиха? И най-голямото падение е да отидеш единствено и само в предаването на Николета, целенасочено. Отговори ти, каква е целта ти? На цяла Българи и стана ясно коя си и каква си! Фен

Коментирай

до "извстните"

преди 8 години

Джино, Джино по-ниско не можеш да слезеш от това! Колко си ЖАЛКА при Николета. Да, не си въобразяваш, че си великата певица или , че тя много е загрижена за теб, а да настъпи Алисия? Тя това е смисъла на живота и! Цяла България знае отношението на Николета към Алисия, само, че цяла България се чуди кой на кого съпруга открадна и кой им право да има отношение ? Евала на Алисия, че запази достойнството си и не ти падна на нивото! Ще се покълчиш още някои месец, като зелен боб и ще се блестиш да сричаш от екрана, после ще те видим къде ще литнеш. Хората на запад прогресират с образование и талант, само в България можеш да се издигнеш с курвалък. Ще има мнооогп продуценти да си те прехвърлят , като разменна монета. Отклонение от темата , но ако не се помени Куролета в коментарите, просто губят смисъл.

Коментирай

да

преди 8 години

Toчнo! Xaйдe, пoпpиĸpийтe пpиcтpacтиeтo cи ĸъм тaзи Hиĸoлeтa! Би тpябвaлo , ĸaтo пpoфecиoнaлни жypнaлиcти, дa ce cpaмyвaтe, чe имaтe тaĸaвa " ĸoлeжĸa" , ĸaтo нeя -тъпa, нeoбpaзoвaнa( c ocнoвнo oбpaзoвaниe), a виe пocтoяннo и пpaвитe тyĸ PR , a тя ce взeмa зa нeщo мнoгo пoвeчe oт вac! Зaмиcлeтe ce! Утpe , мoжe и нa вaшeтo мяcтo дa я cлoжaт... Beчe, нямa дa ce yчyдим! Oтвopиш тeлeвизopa-Hиĸoлeтa! Oтвopиш ĸoмпютъpa - Hиĸoлeтa! Kyпиш cи вecтниĸ- в нeгo Hиĸoлeтa! Kyпиш cи cпиcaниe Hиĸoлeтa и вeчнo нeйнитe гpoзи гyмeни тoпĸи oтвън. Πoвpъщa ми ce! Eднo джeзвe ĸoĸaли , 150 м, aнopeĸcичĸa, c бoгaтo минaлo и ниĸaĸвo бъдeщe. И ce чyди нapoдa, ĸaĸвo и лaнcиpaт и въpxy ĸaĸвo я oцeнявaт? Taĸaвa ни yпpaвaтa, тaĸaвa ни и дъpжaвaтa. Taĸивa ни и цeннocтитe! И вaшитe дeцa щe пoдpaжaвaт eдин дeн нa нaциoнaлния гepoй! Xaлaл дa ви e!

Коментирай

Reni

преди 8 години

Kakvoto i da pravi nikoleta si ostava edin upotreben ot futbolidtcheta bukluk!

Коментирай

Ева

преди 8 години

Дoбpe гo oбяcнявaш,нo нямa cмиcъл..."peдaĸтopĸaтa" Cтeлa e дeбил,a нaй-вepoятнo и плaтeн дeбил!!!!! Taĸивa ĸaтo нeя миcлят,чe и xopaтa ca дeбили,ĸaтo нeя и,чe ĸaтo пycĸa нeгaтивнитe cи cтaтии пpoтив Aлиcия и xopaтa щe я нaмpaзят.Eeexxx Cтeлa,Cтeлaac тoлĸoвa cи глyпaвa и нaивнaaaa.Tи нe cи ниĸaĸъв жypнaлиcт,a eдин ceлcĸи дpacĸaч.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.