Чалната ли е Глория или не? Рисува мъжки органи и извънземни! Снимки подходящи за психоанализа, вижте ги ТУК

4121
19 Октомври 2016, 15:39


Подобно на художника Илия Пейков и самозваната манекенка Глория Петкова изобразява космически композиции , които показват нейната представа за паралелни светове населени с извънземни, видя HotArena.

Преди години Глория прави изложба в Милано, но сбирката не е вдъхновена от космоса, а от мъжките атрибути, които препълват платната на художничката. По онова време тя следва архитектура, а обучението й в Милано плаща мъжът на майка й. Извънземните, голотата и сексът са главни теми е нейните творби. На една от рисунките е изобразена жена, която е напъхала в устата си фалос. Любими за зографката са и голите женски тела с ясно очертани интимни части.

Когато е в по-специално настроение  Петкова е обсебена от темата за смъртта и деструкцията и изобразява отрязани крайници, гарнирани с много кръв. По собствените й думи в Къщата тя често чупела стъкла с голи ръце, а бликналата кръв внасяла успокоение в душата й. Поведението й напомня на това на великите творци, които страдат от своите мании и обсесии. В случая разбира се не става въпрос за гении, пише "Галерия".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Донка
Преди 1 година
0
Трябва и психологична помощ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени