Чао, Анджелина! Гущеров отряза мераците на златотърсачката да става известна покрай бизнесмена

https://hotarena.net/laifstail/chao-andjelina-gushterov-otriaza-meracite-na-zlatotarsachkata-da-stava-izvestna-pokrai-biznesmena HotArena.net
Чао, Анджелина! Гущеров отряза мераците на златотърсачката да става известна покрай бизнесмена
Бизнесменът Християн Гущеров е натирил плеймейтката Анджелина. Любовният романс между двамата продължи около месец. Въпреки големите планове за съвместно бъдеще и семейство двамата не успяха да се задържат дълго време заедно, научи HotArena.

Говори се, че милионерският наследник бързо се наситил на силиконката и сложил край на отношенията им. Анджелина останала с отворена уста, когато разбрала, че един от най-желаните ергени у нас е решил да прекрати връзката им.
 
Плеймейтката с опити да става фолкпевица си беше повярвала, че е жената на сърцето на Християн. Бизнесменът обаче бързо осъзнал, че е златотърсачка, която търси единствено облаги и няма истински чувства към него, и решил да прекрати пародията.
 
По време на връзката им Анджелина дори получи собствен джип с охрана, която да я разкарва из цяла София. Плеймейтката се радваше на разкошен живот, но идилията й продължи само около месец.
 
Анджелина разказвала пред приятелки, че именно тя е сложила край на отношенията им, но историята й не изглеждала правдоподобна дори на най-близките й хора. Еротичната моделка се обяснявала, че не можела да спре да мисли за бившия си приятел, който трайно се бил нанесъл в сърцето й и затова нямало как да продължи да си ляга с друг мъж. Версията й обаче била съшита с бели конци и затова никой не й вярвал, че заради подобна причина ще изпусне джакпота \"Гущеров\".
 
Любопитен момент е, че само преди броени дни милионерският наследник запозна Анджелина с най-близките си хора. Това се случи по време на партито за рождения му ден. Явно това не е било достатъчно сериозно, защото малко след това той призовал моделката да си събира багажа и да напусне.
 
След като Гущеров отново е в отбора на ергените, се очаква интересът към него скорострелно да се увеличи и армия от палави момичета да опитат да се сближат с него.

11 Коментара

Лилия

преди 6 години

Естественно че ще го искат заради парите тоя дебелак...Не се ли вижда в огледалото колко е противен

Коментирай

Мия

преди 6 години

Лилия, аз не знам той колко е противен, но се чудя кое е по-противно - да си с наднормено тегло или да се продаваш за пари?

Коментирай

ani

преди 6 години

vsi4kite sa ednakvI, vklu4itelno I mara otvara4kata

Коментирай

Ники

преди 6 години

Тази дама познайте с какво си изкарва прехраната. И ще ви дам жокер в момента е доста актуална и е трудно да се добереш до нея ... и скъпо .... за сега

Коментирай

Риа

преди 6 години

Хубав мъж е,но явно не много умен.Изборът му на жени е показателен.

Коментирай

hjkl

преди 6 години

Malkata prostitutka kakvo drugo ochakvashee,to se iska mozyk da si znae che e samo edna upotrebena igrachka sreshto nqkoi lev

Коментирай

Номера

преди 6 години

Човека си я е поръчал, а тя си вдига цената покрай името му.

Коментирай

нина

преди 6 години

Жените в днешно време,нямат никакво достойнство...стига с тея пари бе,пари ,пари..аз работя за 600 лева и съм окей..не ми пука за вечеря дали ще ям в скъп ресторант или ще си направя филия вкъщи...все ми е тая...има къде къде по хубави неща ,за които си струва да живееш..не сме вечни на този свят, стига с тази алчност ....

Коментирай

и

преди 6 години

Това, че е правил секс с нея, не значи, че тя му е "избор" за нещо сериозно.

Коментирай

me4o

преди 6 години

me4o otslabnal mi se vijda, razvrata sled kato izrita otvara4kata dobre mu se otrazqva na kilogramite!

Коментирай

С

преди 6 години

Еми ковра те хората си я знаят съмнява ме някой мъж да пожелае сериозна връзка с такъв тип момичета.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.