Часове преди финала: НЯМА ФЕЪРПЛЕЙ! Виж подмолните СХЕМИ на 5-имата ВИП-ове да се доберат до победата

4922
16 Ноември 2013, 15:00


Редакторска плесница

 

Всички играят схеми! До един! Нито един от петимата финалисти във ВИП Брадър не играе честна игра, за да стигне до финал!

 

Не вярвате? Имате фаворит и смятате, че той играе феърплей? HotArena.net ще изложи пред вас схемите на всеки един от финалистите и ще ви докаже, че всички са подмолни.

 

Лияна

 

Така, както ви пърха с мигли на екрана и ви гледа с поглед на ранена сърна, така и манипулира вота с СМС-ите, като изиграва всички зрители на предаването. Както само HotArena.net разкри, след сряда за Лияна е организиран изкуствен вот, който ще идва от над 10 СИМ карти.

 

Картите са раздадени заедно с наставления да се пращат максимален брой СМС-и, за да победи Лили. А кой ги раздава? Панайот! Един от най-близките приятели на фолк певеца Константин, който е братовчед на Лияна, се е заел насериозно да изкара певицата на финал.

 

Мариан

 

Мариан може и да не е организирал платено гласуване извън Къщата, но си играе своята игра отвътре. Неговият доскорошен приятел Пламен Медаров разгада схемите му и подмолните игри, с които се добра до края. Моделът е манипулирал всички в Къщата, за да го изкарат до финал.

 

В името на победата Мариан дори предаде единствения си приятел вътре Пламен, като не гласува за него в положителния вот. Кюрпанов даде гласа си за Тервел и Станка, но не защото ги смята за достойни, а от користни цели. Защото знае, че така ще направи добро впечатление на зрителите.

 

Станка

 

Да! И Станка! Като казахме всички, значи всички!!! Шампионката по борба също има стратегия да стигне до финала, и успя. Тя не спира да повтаря как за нея победата не е важна и че няма стратегия, но това не е вярно. Схемите й си проличаха по време на мисията с есетата, в които трябваше да обяснят защо са достойни финалисти.

 

Златева реши да играе хитро и пак се направи на света вода ненапита. Тя избра да не пише есе и апелира към зрителите да гласуват за когото си искат, наблягайки на това колко земна и народна е. Това е и нейната стратегия, разкрита от съквартирантите. По същия начин се правеше на ранена жертва от Мира Радева, като по този начин успя да я елиминира.

 

Пламен Медаров

 

Схемаджията! Неслучайно му лепнаха такъв прякор. Но освен всички подмолни схеми, които кроеше в Къщата за победа, Пламен се изтърва, че има организирано гласуване навън. Той призна, че е дал наставления на няколко приятели да пращат стотици СМС-и за него. Грозната машинация обезценява вота на обикновения зрител, който заделя левчета, за да гласува за своя фаворит.

 

Ваня Червенкова

 

За нейните схеми вече стана ясно пред цяла България. Организираният й вот бе хванат от Биг Брадър, който разкри, че 90% от СМС-ите за Ваня идват само от 4 СИМ карти. Дори Лияна го направи по-хитро, като са раздадени над 10.

 

Нищо чудно, че на зрителя не му се гласува и тази година ВИП брадър има скандално нисък вот. За кого да гласуват хората?! Дайте глас в нашата анкета.

 

Стела Йорданова

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бояна
преди 4 години
0
Не ни баламосвайте! Няма да гласуваме, защото не ви вярваме.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Онзи
преди 4 години
0
Стискам си и стотинките,2 лева да имам в повече ще ги дам за хляб,а не да пълня някой джоб.Беше време,когато наистина се гласуваше,сега тук-таме да има някой заблуден.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени