Чеченката Марина от „Фермата“ разплака македонката Диана

1710
19 Септември 2017, 21:00


Международният женски конфликт във „Фермата“ се разгоря с пълна сила, след като чеченката Марина избра за ратай македонката Диана, видя HotArena.


Двете се сдъвкаха още когато първата фермерка на седмицата обяви правилата си, които се оказаха близки до казармения ред. Македонката скочи за това, че не може да говори на масата заради забраната на Марина. Конфликтът продължи със скандал, че Диана се скатава и спи докато другите работят.Тази вечер господарката на фермата се впусна в наказателна акция и посочи Диана и Калоян за ратаи, което доближава и двамата до дуел и евентуално отпадане.


„Ако не беше се провинила, нямаше да я избера. А забелязах, че е по-настъпателна с мен, след като я бих на първите дуели. Тя има нужда от превъзпитание на ратайския бряг“, коментира избора си на жена-ратай Марина.


Македонското девойче не остана длъжно и изсипа нова порция любезности като обвини Марина, че й завижда за мъжкото внимание и за това иска да я отстрани от „Фермата“.


Тя иска да бъде кралица, а те не обичат конкуренция. А пък аз получавам внимание, дали заради мисията ми, или заради нещо друго. Това й бодеше очите“, обясни Диана.


И въпреки, че плака, Миличевич беше сигурна, че ще доведе мисията си за българо-македонските отношения до край.


„Снимката на майка ми ми дава сила, аз няма да се дам на една чеченка. Мисията ми е много по-важна от русата й глава!“, ядоса се Диана.


Останалите фермери са убедени, че македонката ще е първият дуелист – жена в този сезон на предаването, тъй като Марина най-вероятно ще поиска тя да се бори за оцеляване.


Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени