Черната Златка и Силвия Кацарова спретнаха словесен ПАНАИР! (Вижте как се нападнаха взаимно)

https://hotarena.net/laifstail/chernata-zlatka-i-silviia-kacarova-spretnaha-slovesen-panair HotArena.net
Черната Златка и Силвия Кацарова спретнаха словесен ПАНАИР! (Вижте как се нападнаха взаимно)

Певицата Силвия Кацарова негодува срещу заниманията на плеймейтката Златка Димитрова, свързани с благотворителност, узна HotArena!

 

Изпълнителката на „Големият кораб минава“ скочи на моделката по повод организирана от брюнетката благотворителна кампания. Според нея причината, че хората не дават дарения, била именно силиконката.

 

„Крайно време е да спре да борави със заучени фрази и медийни етикети“

 

Става дума за кампания, която Златка скалъпи, за да помогне на детското отделение в „Пирогов“ спешно да събере средства за ремонт.

 

„Ама вие какво си мислите, че са отишли заради Черната Златка? Хайде, моля ви“, негодува Кацарова.

 

„Не знам защо е възмутена, че „разни моделки“ правели благотворителност, като фактите говорят красноречиво. За цялото време, в което се занимавам с тази дейност, смея да твърдя, че съм променила, благодарение на личните си усилия и средства, достатъчно човешки съдби, за да заслужа пренебрежение“, коментира Димитрова.

 

„Дъщерята на г-жа Кацарова също е част от лицата, които подкрепиха кампаниите. Държа да отбележа, че аз съм просто организатор и изпълнител. Не е ли по-добре всички, които имат желание да се борят с несправедливостите, да се обединят, вместо да се оплюват, и то в ефирно време?“, пита моделката.

 

Плеймейтката се надява до месец септември да се съберат достатъчно средства, за да стартира ремонтът. Трябва да снабдят отделението с 44 легла, всяко от които струва близо 1200 лв.

 

Доста други аспекти трябва също да се освежат, тъй като Златка описва състоянието на сегашния му вид като „плачевно“.

 

6 Коментара

силвия

преди 8 години

тъпата златка много разбира и тя....

Коментирай

Kiko

преди 8 години

Права е, г-жа Кацарова! Името на Златка отблъсква всеки сериозен предприемач, фирма и гражданин, решил да помогне. Че кой иска да го свързват по какъвто и да било начин с тая, дето лъска по цици на всякакви корици...

Коментирай

Eva

преди 8 години

Вижте какво ограничени " говеда" и най-долната ку***ва да се хване да први благотворителност е важна постъпката,важно е,че има желание и стремеж да помогне,което в днешно време е рядкост! Айде да видим,колко от вас коментиращите и оплюващите са направили такова нещо! Престанете с този грозен негативизъм и гледайте крайния резултат и жеста в ктайна сметка!! Не външноста е важна а сърцето! Болния,страдащия или умиращия човек нуждаещ се от помощ не се интересува има ли силикон някой,няма ли! Важно е да се помага! Вие сте гадни и жлъчни хора и това се вижда по постоянното оплюване за всеки който прочетете тук.Егати хората,егати държавата....Най-вероятно и мен сега ще наплюете,предполага се, но жалко за вас...

Коментирай

Х

преди 8 години

ЗЛАТКЕ ОТИВАЙ ДА СИ ОПРАВЯШ КАРАВАНАТА НА СМОКИНЯ.

Коментирай

до Ева

преди 8 години

ОВЦО, стига с този евтин популизъм и не обиждай хората, които дават пари, за да се вози Златката с джип. Ай сиктир, простакеса! Всяка жаба да си знае гьола! И се научи да пишеш грамотно родния си език, вместо да обиждаш "говедата"!

Коментирай

хехе

преди 8 години

Хаха, Златке, не се обяснявай. Разплака ни с евтини клишета. Истината е, че хората наистина ще помагат без ТЕБ.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.