Черната Златка избухна: Богаташки, смешни сте

https://hotarena.net/az-jenata/chernata-zlatka-izbuhna-bogatashki-smeshni-ste HotArena.net
Черната Златка избухна: Богаташки, смешни сте

Плеймейтката Златка Димитрова е много бременна и с много буйни хормони. Моделката в последно време е изключително сприхава, така че около нея трудно се стои, научи Hotrena.


Моделката открито дава изблици на настроенията си в социалните мрежи. А последният бе пряко свързан с богатите родни випаджии, които не спират да демонстрират начина си на живот, пише „Телеграф”.


„Направо ми се повръща от скапания и селски начин, по който се демонстрира „луксозния живот” на измислени персонажи! Нищо лично, просто моя статистика”, коментира Златка.


Моделката от известно време е доста агресивна към хайлайфа. А вероятната причина за това именно деликатното й състояние.

10 Коментара

златка-географията

преди 8 години

да се скрие този травестит. Дас си гледа корема и да не се излага на слънце.

Коментирай

персенк

преди 8 години

присмял се хърбел на щърбел. Ама селяндурко тъпа, ти нон стоп правиш демонстрации -какво ядеш, какво пиеш, к,ва козметика употребяваш, сега си седнала кусури на други хора да намираш. я марш в обора при цървула ти миро, дет прилича на диво прасе!!!

Коментирай

-----

преди 8 години

Причината е пословичната и простотия!Точно тя ли се намери да критикува-по Коледа ходеше да събира "благотворителност " с кожено палто, а през лятото беше на плажа с червен сатенен юрган! Класа и стил на гражданка !

Коментирай

ти да видиш!

преди 8 години

То и на нас ни се не само повръща от такива прости, тъпи, елементарни, злобни, невъзпитани, без грам морални ценности и култура селяндурки , без грам реална самооценка кои са и какви са, самозабравили се, помислили се за " красиви" и толериращи ги чичковци, дядовци и мутри в живота, нет пространството и не само. Изчадия Божии, спестете ни стомашно чревните разстройства и погнуса от всичко ваше! Изчезнете в дън гори Тилилейски и никога не се показвайте! Простакеси, наркоманки , проститутки!

Коментирай

f

преди 8 години

Златка да научи значението на "тежки" за нея думи като "статистика", че се излага с неправилното им приложение. "Статистика" не е равнозначно на "твърдение", "наблюдение" и т.н. А статистика тук не виждам.

Коментирай

преди 8 години

Мен пък ме кефи, ако е писала сама поста. За пръв път виждам родна звИзда да пише що-годе грамотно и да борави добре с пунктуацията.

Коментирай

персенк

преди 8 години

пише тя, ама на куково лято. има приятелка, дет поддържа фейсбукпрофила й. а само преди седмица, когато се хвърли да защитава коцЕ и плаза, се изцепи, че фейсконтролите на дискотеките стриктно проверявали за "хладнокръвни" оръжия.

Коментирай

desi

преди 8 години

И кое му е грамотното,вие нормални ли сте?! Писала е в фейсбук, пише се ВЪВ !!! Тя доказа,че е тъпа ,но не разбирам защо трябва да ни занимава и сама да се излага?!

Коментирай

Maikatip*tkata

преди 8 години

Пише се във Фейсбук, пача неграмотна, кон комплексиран, шибай се с дебелаци да караш яки коли, да ти еба скапания травестит

Коментирай

Права е

преди 8 години

Права е, щото най-вероятно е имала предвид фалшивия живот на Спермолета Лозанова.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.