Черната Златка изду силикона ДВОЙНО! Пречи ли на здравето новият й бюст (ФОТО)

4419
17 Февруари 2014, 14:48


Редакторска плесница

 

Черната Златка изду силикона за пореден път. Този път обаче плеймейтката е напът да бие всички рекорди сред колежките си у нас, като напълни бюста си с двойна порция кубици, видя HotArena.net.

 

Новите й гърди са толкова наляти, че чак дрехите й стоят неестествено.

 

На снимката, на която попаднахме, Златка Димитрова вече е с новите си силикони и се вижда как блузката й се е качила чак над пъпа. До нея позира Русата Златка, която също има изкуствени импланти, но пред изпъчените бомби на Черната, всички бледнеят.

 

Двойна порция силикон, моля!

 

Припомняме, че след като стана Мис Плеймейт, Злати наля на иначе нелошите си гърди по 420 кубика във всяка, или общо 840. Стандартно, колежките й си слагат по-малко, но Черната Златка е на принципа „Като е, да е“.

 

Отскоро плеймейтката е направила реновиране на бомбите си и покрай подмяната на старите импланти решила да се възползва от двойно уголемяване, разказват нейни приятелки.

 

Общо 1600 кубика носи Златка в момента, с което надмина дори кандидатките за конкурса „Мис Силикон“. Доколко обаче е здравословно това бреме, което трябва да поемат гърдите, че и кръста на Златка?

 

Факт е, че нейната професия не е да копае на двора, че да й пречат имплантите, а дори напротив – за позирането пред камера по-големият бюст е препоръчителен.

 

Злати обаче сподели, че с Миро искат да си имат бебе и вече от няколко месеца правят опити. Удачен ли е такъв стрес за организма точно когато жената иска да забременее? Разбира се, че не.

 

Но понякога това са рисковете на професията…

 

М. Грозева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аз
преди 4 години
-1
Не гърдите трябва да увеличава а мозъчните клетки но за жалост няма такава услуга затова ще си остане с големите гърди и не по малката простотия която притежава.Много жалка жена.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да
преди 4 години
-1
Има възможност за още , не ми се виждат "огромни" , дайте по-качествена снимка :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени