Черната Златка крие втората си бременност по много лични причини! (Вижте от какво се страхува)

https://hotarena.net/pod-pricel/chernata-zlatka-krie-vtorata-si-bremennost-po-mnogo-lichni-prichini HotArena.net
Черната Златка крие втората си бременност по много лични причини! (Вижте от какво се страхува)
Две години, след като загуби детето си Златка Димитрова отново е бременна. Новината потвърдиха много близки до Димитрова, узна HotArena.

Тя самата крие бременността си от суеверие и страх. От момента, в който научила,че е бременна Злати започнала да подбира много внимателно с какво се храни, защото карала тежки първи месеци.

Когато беше бременна първия път Златка всекидневно пускаше снимки от плажа с голям корем. В 7-ия месец внезапно загуби бебето. Плеймейтката има дългогодишна връзка с бизнесмена Мирослав. Запознават се във фризьорки салон. По онова време той е женен и има син. Той напуска жена си и заживява със Златка, а разводът му и до днес не е приключил официално. Златка забременява в началото на 2014-а и сбъдва най-съкровената си мечта. Толкова е развълнувана, че обзавежда детска стая, купува всичко необходимо за бебето.

Щастието на двойката тогава е помрачено от майката и жената на Миро. За да стопли отношенията си със свекърва си Златка иска да кръсти бъдещия си син на нея. Отсреща получава пожелания никога повече да няма деца. Златка приема много тежко думите й и решава да кръсти бебето на баща му. Всичко изглежда безоблачно, докато на 16 август, тя пише във фейсбук, че е загубила детето.

Въпреки чутите клетви Златка не вини никого за последвалите събития. Според жълти издания причината е, че не се е пазила и се е излагала на слънце. Когато отива на преглед в 7-ия месец, лекарката казва, че тоновете на бебето не се чуват добре. На следващия ден се установява и смъртта му. Налага се да го изроди. Най-кошмарното за Златка е, че е видяла трупчето му, нещо, което винаги ще помни.

Към днешна дата Златка не публикува никакви снимки във фейсбук, което означава, че сега ще се крие и пази много повече от зли очи, пише „24 часа“

3 Коментара

Хкубб

преди 8 години

А вие би трябвало да проявите минимална човечност и да не го тръбите през ден. Да не говорим, че дори не й пожелавате успешна бременност. Всички, които я имаме във фвйсбук се сетихме какво става след като тя спря да качва снимки. Една бременна жена не е желае да е обект на внимание, да не говорим след нейната драма. В нейното положение съм и от както разбрах, че съм бременна пак, не съм посмяла да се зарадвам и един ден. Предстои ни едно голямо чакане. ВИЕ СТЕ ПЪЛНИ ЦЪРВУЛИ!

Коментирай

xx

преди 8 години

Абсолютно съгласна с първия коментар! Мнооого сте зле!

Коментирай

Абсолютно........

преди 8 години

Съм съгласна с Хкубб,като майка,жена и човек,пожелавам на всички бременни,чакащи раждането на рожбите си,безоблачна бременност,леко раждане и нека милостивият ни Бог,бди над всички ни!УСПЕХ ,МОМИЧЕТА!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.