Черната Златка пак избухна: Нямам нов джип, имам си хеликоптер!

2858
10 Август 2015, 17:00


Черната Златка, която сега е руса, пак избухна срещу медиите.

 

Тя опроверга поредните слухове по свой адрес, видя HotArena.

 

Плеймейтката е една от малкото в тези среди, които толкова се засяга на клюките за себе си.

 

„Просто ще повърна от безобразното писане напосоки!!! Карала съм най-новия джип BMW. Лъжа!!!!!“, започна във Фейсбук Златка и добави: „Вече имам тема на размисъл, какво ще се напише след това. Че имам хеликоптер?!?“.

 

 

Според статия във „Всеки ден“ плеймейтката се заела да възкресява заведението на покойния си втори баща, намиращо се на къмпинг „Смокиня“ на юг от Бургас.

 

Моделката въртяла заведението, което е в близост до морето, от началото на сезона, преди това с него се занимаваше вторият й баща Димитър Янев, който я е отгледал. Той умира в ръцете й през 2011 г. след тежка битка с рака. 

 

След смъртта му кръчмата беше затворена, а сега Златка намерила сили да възроди бизнеса. В начинанието пък й помогнал и приятелят й Миро, който ударил сериозно финансово рамо. Очакванията били да направи състояние за месеци, но за момента работата не била особено много. Поради тази причина бургазлийката се изнервяла често и вдигала луди скандали на персонала.

 

Наскоро Димитрова пък получила като подарък от любимия си последен модел джип БМВ. Номерът му е с най-новите софийски табели, които започват със СВ. Златка си била „напазарувала“ и 4 еднакви цифри.

 

В същото време, докато пребивавали на морето, влюбените отсядали в съвсем обикновено бунгало заедно с други „простосмъртни“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени