Черната Златка се наблъска с кило и половина силикон, за което не плати и една стотинка

3423
10 Април 2018, 15:22


„Нов силикон за летния сезон“, написа Черната Златка в социалната мрежа и подмени на живо старите си силиконови импланти с нови, още по-големи, видя HotArena.

 

 

И те са с капковидна форма, като всяка от тях е със 150 кубика повече от предните. Общо новият е силикон е 1170 кубика, което е повече от кило.

 

 

По-голяма част от приятелите й не приеха радушно факта, че брюнетката е сложила толкова много материал. „Това е тъжно, Злати. Живи и здрави, на старини ще разбереш, че е пълна глупост и ненужност”, коментира потребител, който бе част от мнозинството, неподкрепящо маниакалната суетня на Златка, писа „Таблоид“.

 

 

С интервенцията си Димитрова показа, че въпреки, че гони 32 години и сравнително скоро стана майка, въобще не разсъждава за здравето си и няма естетически поглед над нещата. На фона на крехката й фигура, близо 1200 кубика са безумие, което всеки по-съвестен лекар би прекратил, защото може да има фатални последици за пациентката, но алчният и жаден за реклама д-р Енчев – не!

 

 

Плеймейтката излъчи видео на живо във фейсбук, на което заедно с д-р Ангел Енчев избират големината на новите импланти. Клипът продължи до момента, в който на изкусителката бе поставена упойка. Д-р Енчев обясни, че операцията започва. 

 

 

Според запознати, причината за целия този сеир е, че Златка няма да плати и стотинка за силикона си. Тя се съгласила да направи реклама на клиниката, срещу което интервенцията да й бъде безплатна.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени