Черната Златка се събра с Миро

https://hotarena.net/laifstail/chernata-zlatka-se-sabra-s-miro HotArena.net
Черната Златка се събра с Миро

Черната Златка отново се събра с бащата на сина си – бизнесмена Мирослав Недев, с когото дълго време бяха разделени, научи HotArena.

Екип на „Телеграф“ хвана възродилата се двойка по време на конкурса „Мис Плеймейт“, който се проведе миналата вечер в клуб на Слънчев бряг. Двамата се разделиха в началото на годината, а Златка показа нов любим.

Сега по всичко личи, че любовта им към Миро е надделяла и двамата отново са заедно. Според запознати една от главните причини да се съберат е синът им Миро, който има нужда да расте с родителите си.  

4 Коментара

Жорш

преди 5 години

Чудя се на акъла на тези мъже???Чочарките им забегнат за известно време да се пошлякат с този онзи и после ни лук яли ни мирисали???Сигурно съм старомоден кой знае!?

Коментирай

И

преди 5 години

Не си старомоден пич,просто схемата е такава. Т.н.им мъже ги пускат през лятото да vcизкарат някой лев за зимата и после си ги прибират. Бизнес,братче. Не лансирам конкретен случай.

Коментирай

Абее

преди 5 години

Кажете защо Бирмата плясна Алисия хах

Коментирай

hehe

преди 5 години

щото е много интелигентна, стилна, класна, възпитана и честна! :)))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.