Черно, отровно зелено и пее- що е то? Алисия теши любовна мъка с нов стил фризура (ФОТО)

https://hotarena.net/laifstail/cherno-otrovno-zeleno-i-pee-shto-e-to-alisiia-teshi-liubovna-maka-s-nov-stil-frizura HotArena.net
Черно, отровно зелено и пее- що е то? Алисия теши любовна мъка с нов стил фризура (ФОТО)
Алисия теши любовната си мъка по Ники Михайлов, като често сменя цвета на косата си, видя HotArena

 
Този път звездата на Ара е избрала не един, а два цвята. Основният е черен, а тук-там се мяркат и отровно зелени кичури


\"Да не би по този начин да показва и мрачното си настроение покрай грижите с Ники?\"
, питат се фенове на Алисия. 


Други пък смятат, че така много й отива. Особенно зелените кичури разкривали екстравагантността на певицата в нова светлина. На същото мнение е и личната фриьорка на Ася, която се е оправдала за произведението си, като е написала в профила си във Фейсбук, че това е нов модерен стил Green.



Припомняме, че Алисия напоследък смело експериментира с външния си вид. Преди двайсетина дни фолк певицата се появи с червена визия и с бретон.
 
 
 
Тогава пък нейни почитатели се възмутиха, че е заприличала на Кичка Бодурова на младини

 
Най-хубавото в цялата история тогава беше, че ставаше въпрос само за перука и Алисия винаги можеше да я махне.

29 Коментара

777

преди 8 години

еййй колко сте долни. Трябва да й целувате краката на Алисия защото само за нея пишете. Статии за други хора, нооооо винаги и по едно изречение на Алисия и Ники Михайлов. това е експериментира не значи че има любовни разочарование.

Коментирай

pppp

преди 8 години

Ниско,нaбито,черно с увиснaли скули и зaдник-що е то?Блaгодетелкaтa нa "журнaлистите" от хотaренa,които се отблaгодaрявaт подобaвaщо,кaто плюят по Aлисия.

Коментирай

Асуна Прасуна Дойчева

преди 8 години

"Ниско,нaбито,черно с увиснaли скули и зaдник-що е то?" пак Алисия

Коментирай

Di

преди 8 години

Тая копирачка не се спря да копира прическите на колежките й... Еее КОПИРА всичко и всички!

Коментирай

...

преди 8 години

Оранжево, с огромно чело, кравешки поглед, огромно чене и фъфли - що е то? НиклУзета Фазанова - шантонерката на държавата

Коментирай

Ай

преди 8 години

Супер е Алисия, с пореден тотален хит.

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Интересна е, както винаги, отива ѝ и на снимката изглежда съвсем мила и спокойна , а не като некоя, къде дзуфти щот едрогабаритния ѝ любовник ѝ е бил шутака след секс–туризма из Милано ;-)

Коментирай

явно имаш умопомрачение от Алисия

преди 8 години

Никога не е била набита, от край време си е стройна с перфектно тяло и дълъг за нейната височина крак. Страхотно тяло има! НО, навярно цитираш твоята идолка, а най-вероятно е твоя роднина ,защото така разпалено но стоп си в коментарите и само ти- единствената коментираш всеки коментар. Всеки знае за увисналия гъз, набитите бутове и кривите , къси крака на Николета.

Коментирай

я да видя под колко имена ще се изпишеш тук

преди 8 години

Мангалката , пак е запретнала селски крачоли тук и де ли драска , като ненормално и не се усеща дори колко е жалко цигането( защо като) ха ха хаа

Коментирай

AMAZING!

преди 8 години

Невероятно красива жена! Има абсолютен латино чар. В пъти по-красива от Ево Лонгория. А, тук е ослепителна! Стил, класа, чар, обаяние, магнетизъм, излъчване, красота - Алисия!

Коментирай

Майничката 1

преди 8 години

ако не е чалгарката до сега да сте умрели от глад... щото клозета ще ви спре кранчето ,ако спрете да пишете оронващи неща за алисия...асне сте като бял ден на хората...особено Грозева ...тя е едно комплексирано човече,което има да работи мнооо върху себе си! дано се оправи някога..ама надали...

Коментирай

Асуна Прасуна Дойчева

преди 8 години

Аз още не проумявам, 'що ли си мислите, че някой като не харесва Гнуслисия, то задължително е Н. Л.??? Е*ати гнусния бълвоч е тая смръдла - НЕ Я ТРАЯ И НЕ СЪМ НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА, тя не е единствената в БГ, която не я понася, проумейте го. Гнуслисия не е обичана от всички.

Коментирай

Лилия

преди 8 години

Охх, хаххаах страхотна статия, много се смях от сърце, даже сълзи ми потекоха, но не заради написаното в нея, а поради явната обсебеност и завист, дълбоко наслоена, в поръчителката на темата ! Хахахах, Найлонче, да си жива и здрава, душа, твоето бедно и лишено от смисъл съществуване ме разсмива, вече не знам коя година подред ! Ххахахах ! Найлонче, знаеш ли какво говори Никито, по когото се подмокряш на сън, в компания за теб ? Не знаеш и по - добре ! Хохохоохох ! А, Найлонче да те питам, лесни ли намираш кожения микрофон на Шиши, под тежестта на слоевете сланина и косми ?! Ето там е мястото на НЛ, по известна вече като мършата - под тумбака на мазен, дебел, чичак, да му свири за някое парцалче, ахахахахаххахахах

Коментирай

pppp

преди 8 години

Зaщо вечно отговaряш нa коментaрите?Aз не мисля,че си Николетa,но определено ме нaвеждaш нa мисълтa,че може дa си Грозевa.Припечелвaш и кaто отговaряш нa коментaрите ли?

Коментирай

елена

преди 8 години

Хубавото си е хубаво ,а Алисия е просто хубава жена ,която знае как да се държи,браво

Коментирай

малката, страшната :))))))

преди 8 години

На снимката виждам една красива млада жена с пореден хит "ТЯ, МАЛКАТА СТРАШНАТА ;)))))))". Работи жената, работи не се шляе тук и там, предпочита да прави пари вместо селфита защото и тя го каза много е лошо да зависиш от някой особено финансово ;D ;). Пореден хит, това ли ви изнерви Хотарена, чакайте да видите следващия хаааааааааааааа!!!

Коментирай

ДО Асуна Прасуна Дойчева

преди 8 години

Браво миличка, много си ограничена личи си от километри, а какъв речник само уау о т теб лъха класа хаха!! Казват че именно Клозет Лозанова бивша Божинова употребява подобдни изрази..гнусен бълвоч, смрадла и т.н. и т.н. и т.н. Нещо не ти се разбита кой всъщност е бълвоч ;)))) или смрадла или.....алооооо, малоумната дали я понасяш или не никой не му дреме хахахахахахахах. А и си неграмотнаааааааааааааааааа а дали си николета лозанова ( с малки букви мда) ....същата работа на кой ли му дреме и да си, много важно !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

ДО явно имаш умопомрачение от Алисия

преди 8 години

ИМАШ МАЛЪК ПРОПУСК ЗА ЧЕЛОТО..АМИ ЧЕЛО ТИП ВЪРТОЛЕТНА ПЛОЩАДКА, ВЕЖДИ ТИП КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА, СКУЛИ СКОРО ЩЕ МОЖЕ ДА СИ ГИ ЗАХАПВА .....А КАКВО ДЕВОЙЧЕ БЕШЕ, НЕ БЕШЕ КРАСАВИЦА НЕЗЕМНА, НО ПРЕДИ ПОНЕ ИМАШЕ НЯКАКЪВ ЧАР!

Коментирай

много красива

преди 8 години

Най-красивата поп фолк певица и не само.... перфектно тяло...Възхитителна жена!

Коментирай

наистина

преди 8 години

Много нежна, крехка, изящна и същевременно секси.Страхотен чар и излъчване има тази жена. Харизматична!

Коментирай

Doc.

преди 8 години

Да си смениш изцяло физиономията, както тази псевдо певица говори за много тежки комплекси и неприемане на себе си. Не харесвам такива притворни и изкуствени хора.

Коментирай

Ххахахаахах

преди 8 години

Много ми е интересно е възможно да чета думи като "нежна" и "красива" редом до името Алисия??? Виждала съм я с очите си -ниска е и е с огромна глава, изглежда изморена и състарена и изобщо, ама ИЗОБЩО не е красива! Леко тъпичко ми се струва това лицемерничене - очевадно е, че целта е да се зачекне Лозанова..Всеки, който не харесва Ася бива нападнат веднага и наречен или "КЛОЗЕТА ЛОЗАНОВА" или нещо от сорта... Не ознавате ли, че така тя отново постига своето, а именно да е нон-стоп в устата на всички! Осъзнайте се вече и се спрете..

Коментирай

луд умора няма

преди 8 години

Понеже намесваш името на Николета без някой да го е споменал тук. Ще ти каза: Ти си определено една злобна жена и много комплексирана, за да висиш денонощно в този сайт и да опровергаваш всеки направил положителен коментар за Алисия, а те както чета са доста много.. Голямата глава, несъразмерна с тялото, късите и изметнати в страни от коляното надолу , състарена и съсухрена в действителност , това е описание на Николета. Явно колко си виждала Алисия в действителност. Четеш и цитираш само жълтите сайтове, което ме кара да си мисля, че си болен фен на темата Николета и върл анти-фен на Алисия, което само по себе си говори, за какъв човек иде реч. Според мен! Алисия никой и никъде не е писал, че е висока. Явно твои халюцинации. Алисия е ниска , НО с много дълъг за нейната височина крак. Перфектно тяло и малка глава, съразмерна с тялото и. Относно смяната на физиономията... Ами, погледни снимките и от преди и сега и ще видиш ,че си е една и съща с различни прически и цветова гама на касата. И за твое сведение и не само.... Алисия има на лицето ринопластика, което има и Николета. ИМАШЕ хилаурон в устните , който трае определен срок от време ( направи справка) , а сега вече няма. Друго нищо няма по лицето си, колкото и да и припосват такива.Това, че някой , някъде я е снимал в определени моменти, е не всички излизаме перфектно на всички снимки. Аз също. Преобразената изцяло е точно Николета. Алисия е жена с класа в държание и обноски, култура и чувство за мярка, което липсва при другата. А, колкото до красотата, тя е видима. Колкото и да я отричаш. И въпрос на вкус. Защо си мислиш, че твоето мнение е меродавно? Аз мисля , че не е! Така, че не оспорвай чуждите такива. Признак на лошо възпитание, култура и още много неща! Колко пъти ти го написаха хората тук, ти не се светкаш?!? Повече, дори няма да те отразя! Достатъчно време ти отделих!

Коментирай

луд умора няма- продължение

преди 8 години

И за твое сведение и не само.... Алисия има на лицето ринопластика, което има и Николета. ИМАШЕ хиалурон в устните , който трае определен срок от време ( направи справка) , а сега вече няма. Друго нищо няма по лицето си, колкото и да и приписват такива.Това, че някой , някъде я е снимал в определени моменти, е не всички излизаме перфектно на всички снимки. Аз също. Преобразената изцяло е точно Николета. Алисия е жена с класа в държание и обноски, култура и чувство за мярка, което липсва при другата. А, колкото до красотата, тя е видима. Колкото и да я отричаш. И въпрос на вкус. Защо си мислиш, че твоето мнение е меродавно? Аз мисля , че не е! Познавам я много добре. Така, че не оспорвай чуждите такива. Признак на лошо възпитание, култура и още много неща! Колко пъти ти го написаха хората тук, ти не се светкаш?!? Повече, дори няма да те отразя! Достатъчно време ти отделих!

Коментирай

страхотна е!

преди 8 години

Жена с класа във всяко отношение, стил и красота! Това е Алисия!

Коментирай

Асуна Прасуна Дойчева

преди 8 години

Ти не пиши, че грамотността не ти е сила. Но каквато идолката, такива и феновете - неграмотни, злобни и елементарни

Коментирай

Асуна Прасуна Дойчева

преди 8 години

А не може ли Асуна просто да ми е гнусна?!

Коментирай

>>>

преди 8 години

Кой каквото иска да си говори. Красива и успяла жена е!

Коментирай

Рея

преди 8 години

Много харесвам Алисия. Статията отново е написана от някоя тъпа крава... Уппосс да не обиждаме животните. Али си е същата както преди с леки корекций. Като не ви харесва проблема си е във вас. Не ми дреме кой какво ще пише след мен. Чета статийте само за хора които харесвам и то от дъжд на вятър. Престанете да сравнявате плашилото Николета с тази стилна жена. Айде

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.