Честито! Амал Клуни е бременна (Вижте как се издаде)

https://hotarena.net/chujdi-zvezdi/chestito-amal-kluni-e-bremenna HotArena.net
Честито! Амал Клуни е бременна (Вижте как се издаде)
Холивудската двойка Джордж Клуни и Амал май очакват първото си бебе. Чаровната ливанка бе изловена от папараци с тоалет, който издаде наедрялото й коремче, видя HotArena.



Топ адвокатката напоследък е заменила строгите костюми с небрежните рокли и свободните поли. Един пропуск обаче се оказа достатъчен, за да я хванат в крачка.



Красавицата се появи на вечеря със закръглено коремче, което се подаваше от тясната й червена рокля на етажи. Моделът бе така скроен, че на пръв поглед да скрива корема и талията, но под ъгъл се видя, че стройната Амал е напълняла.



Топ адвокатката прави опити да скрие факта, че ще става мама, като е заменила тесните костюми с панталони с широки дрехи на ресни, които да открояват погледа от ханша и да скриват талията. Това обаче се оказа крайно недостатъчно за папараците, които я следват навсякъде.



Самият Джордж Клуни несъмнено изглежда щастлив и по-готов от всякога да стане баща. Както изглежда прекрасната му съпруга, също няма търпение да му поднесе този подарък.

3 Коментара

azz

преди 8 години

А как решихте, че на първите две снимки е Амал Клуни? Бас ловя, че не е тя!

Коментирай

V toq sait sa samo ifioti

преди 8 години

Ne e tq!!! Nqkoi slepec e pisal statiqta i postavql snimki v neq :D

Коментирай

ха

преди 8 години

Като гледам колко вярно роклята е определена за червена, ясно и останалата част колко е вярна.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.