Честито! Дарина Павлова става баба лятото (Вече пазарува за внучето)

3588
30 Март 2015, 14:02Дарина Павлова ще стане млада баба това лято. Известната бизнесдама се върна в Италия след края на кастингите за нови таланти и е в трескава подготовка по посрещане на първото си внуче, научи HotArena.


Съдийката от „България търси талант“ напусна България и отново е в Рим, където се е отдала на пазаруване и подготовка за бъдещото бебе. Сама тя се похвалила пред приятелката си Марта Вачкова, че ще става баба това лято.


Заварената дъщеря на Дарина, Венцеслава е в очакване на първото си дете и няма търпение да роди. Цялото семейство е безкрайно щастливо от новината, а най-ентусиазирани разбира се, са двете бъдещи баби.


Дарина Павлова вече се е заела да купува подаръци за внучето, което ще се роди това лято. „Много съм щастлива, дано само всичко да е наред“, споделя бъдещата баба.


Прадядото на бебето Павел Найденов, също е развълнуван. „Дано да е момче. Бъдещият наследник сигурно ще носи фамилията на мъжа на внучката–Тарек Микнас. Той е от голямо потекло и там също не са имали внуче още. Та може и на султана на Бахрейн да го кръстят, знам ли“, смее се бъдещия прадядо Павел, пише "България днес".


Той също се е подготвил да дарува внучката си със златна огърлица за нея и златна гривна за бебето. Венцеслава Павлова се омъжи миналата година на пищна церемония във Флоренция за годеника си Тарек Микнас.


По-късно двойката отново си каза „Да“ в Кипър на по-скромно тържество. Но сватбата в Италия бе шумна и романтична, а всичко бе организирано от Дарина Павлова.


Почетен гост на тържеството бе и майката на Венцеслава – Антоанета Чергеланова. Двете вдовици на Илия Павлов запазиха добри отношения и след смъртта му, а сега нямат търпение да видят първото си внуче.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени