Честито! Мария Илиева роди син! Кръстиха го Александър (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/chestito-mariia-ilieva-rodi-sin-krastiha-go-aleksandar HotArena.net
Честито! Мария Илиева роди син! Кръстиха го Александър (Подробности)

Поп певицата Мария Илиева и гаджето й Георги станаха родители, научи HotArena.

 

 

Днес в Първа САГБАЛ \"Света София\"  в 11:30ч. изпълнителката на „Всичко“ роди син.

 

 

Бебето носи красивото име Александър, тежи 3 кг 80 г и дължина 48 см, писа vesti.bg.

 

Мария и близките ѝ изразяват своята огромна благодарност към целия екип с ръководител д-р Мажена Риш-Панова и анестезиолог Мирослав Стоянов.

 

 

Майката и бебето се чувстват прекрасно.

 

9 Коментара

Ели

преди 6 години

Честито Мария! Да е жив и здрав и много да те радва малкия Александър!

Коментирай

Na baba Zlata shureiat

преди 6 години

kaso i debelo bebe. Moita shterka beshe 51cm i 3,250. S krasivoto ime Alexandra.

Коментирай

до на баба злата шуреят

преди 6 години

ми ....,много си проста.как може да се изразяваш така за новородено бебе??? пиша ти с малки букви,няма как да ти пиша с още по -малки!

Коментирай

Оня

преди 6 години

Къс и дебел ти е атрофиралият мозък на теб...

Коментирай

777

преди 6 години

Много е лошо да си прост и елементарен и на всичкото отгоре това да се показва.Имам двама сина,родени по 2 800,48-49 см-ела сега да ги видиш какви мъже са по 190 см.Има едни неща като ген,но за някои хора е по-важно да си излеят простотията.

Коментирай

Maria e falshiva i smotana.

преди 6 години

offf, ama tia umnitsii be, samo deto irnoiata ne mojete da ulovite. Ya bigaite da se maznite na tazi darta marsha, deto ia chaka sashtata sadba kato Lorcheto- goliama lubov, goliamo chdo s 20 godishniat mladok i posle- ami... razdelihme se.

Коментирай

Maria e falshiva i smotana.

преди 6 години

mi... mnogo si prosta, shtoto ne useshtash ironiata. Vaprosat ne e do bebeto, a do tapata mu dosadna maika s chiata bremennost Ne se machi s opravdania- shtoto si mongo umna, ne mojesh da si smenish shrifta. A "shtoto" mi e monog lubima duma, kato na premierat- tova taka, mejdu drugoto, predi da me "zadavchesh" s leksikologiata.

Коментирай

do nia det' dusha i drugiat, det' se prai na James bond

преди 6 години

offf, ama mnogo ste dokachlivi beee. Edna "zvizda" bezdarna kato Mariicheto (kakto i Lorchetoo Karajova) kato se buatat da sa svetski osobi, zaslujavat tochno tova- komentari. Jalko, che ne ste shvanali ironiata. A onia da sravni 48 cm pri edno novorodeno s 2800 i 3,080 i da vidi dali pochti 300 grama ne sa ot znachenie za santimetrite. Znaesh li kolko me interesuva kolko sa ti golemim sinovete? A kolko golemi gi akat na tazi visochina mojesh li da mi kajesh? Ega ti maloumnitsite... stiga ste se pravili na mnogo humanni. Bas darje, che pluete deteto na Nikoleta, Beyonce i t.n.

Коментирай

lipsa na vaobrajenie

преди 6 години

pffff, imai si has da ne e alexander ili victor, ako e momche ili nikol, sofia ili victoria ako e momiche. aide neshto po- originalno deeeee

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.