Четирима финалисти напускат „Гласът на България“ в първия концерт на живо

1325
25 Май 2017, 14:16


На 28 май предстои грандиозен четвъртфинал, първи от три живи предавания!

След като преминаха през поредица от изпитания с треньорите си, най-добрите участници в „Гласът на България“ ще се изправят пред най-взискателното жури – публиката. В три поредни концерта финалистите ще пеят на живо, а техните изпълнения ще бъдат оценявани от зрителите пред малкия екран. Оставането им в шоуто ще зависи от подкрепата, която получават чрез смс-и.

В 4 сезон на Гласът правилата за гласуване са съвсем нови. На 28-и май последователно пред зрителите ще се изправят 4-е отбора и техните представители.

Зрителите ще имат възможност да гласуват за своя фаворит от даден отбор, само и единствено докато тримата участници в него са на сцената. Веднага след приключването на техните изпълнения линиите се затварят. Зрителите ще могат да подкрепят своя фаворит от отделния отбор като изпратят смс на номер 16 700 и името на участника, изписано на латиница. Линиите в подкрепа на участниците от един отбор ще бъдат отворени само по време на техните изпълнения. Затова е важно да гласувате веднага!

В неделя вечер първи на сцената ще се представят  Ивайло Филипов, Кристиян Грънчаров и Яна Сабанова от отбора на Графа. Веднага след техните изпълнения ще стане ясно кой от тримата напуска шоуто, а след това на сцената ще се качат Елена Фрейман, Паулина Горанов и Кристина Кабадиева от отбора на Камелия.

Победителите на Поли Генова - Деа Майсторска, Сара Сюзет и Симона Загорова ще излязат на сцената трети, а концерта ще закрият любимците на Иван Лечев - Радко, Mia D и дуета Димитър и Христо. Ако до момента менторите решаваха кой да продължи и кой да отпадне, оттук нататък всичко е в ръцете на зрителите, които ще гласуват за фаворитите си. Още на първия концерт на живо на 28 май по един участник от всеки отбор, събрал най-малко смс-и от зрителите, ще напусне сцената на „Гласът на България“ завинаги. На 11 юни зрителите ще решат кой от талантите ще получи титлата „глас на България“ и наградата от 50 000 лева.

Четиримата напуснали шоуто ще гостуват в предаването „Тази сутрин“ всеки понеделник, след концерта на живо. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени