Чичо Митко: Стига с тия журналистки, женен съм!

1329
31 Декември 2011, 14:00


 

През 2011 година треньорът на ЦСКА Димитър Пенев отново бе в светлината на прожекторите. Чичо Митко не изневери на стила си и забавляваше и журналисти, и феновете. 
 
 
Колегите от Livesport.bg решиха да припомнят най-великите бисери излезли от устата на гениалния Пенев. Преди 10 дни, на по чша вино, той даде интервю на Филип Петрунов. 
 
 
Вижте какво му сподели легендата:
 
 
- Пенев винаги се е чувствал добре сред легендите, футболистите и ръководителите-легенди. Как някои от ветераните да участват в първенство за ветерани, та те не могат да участват и на масата вече.
 
 
- Ние вече сме в една Европа и трябва да знаем нещата, винаги да преценяме, оставяме, ама дай да не се включваме в подробности.
 
 
- Жалко, че не бихме Разград, дори и с половин гол. Имахме четири гола, а не можахме да стиснеме, да затворим вратата и да получим половин гол – и пак плюс щяхме да бъдем. Играчите не спазваха тактическите указание, не моите, на себе си не спазваха указанията.
 
 
- За трансферите... Говорете с президента за всички тези негативни, гативни неща, които се коментират. Ще стесним кръга и да приберем това, което ни е нужно. Онзи ден на тениса седях до Венци Стефанов. Питам го "Кой ще взимаш от наште?". А той мълчи. Той беше с друга мисия там. Ние сме на едно мероприятие, а трябва да си говорим на ухо… това не е възприето. Ще седнем да обсъждаме трансферите на 3-ти януари… ако не на 3-ти, на 5-ти!.
 
 
- Филипе, стига си ме питал, остави ме да запаля една цигара, да седна при колегите. Може да ме псуват сега. Виждате колко хора сме се събрали. Липсват ми обаче Георги Димитров и Майкъла. Те са централни халфове, аз съм зад тях, ще ги пазя. Вече са изпили две чаши, а аз още една не съм. 
 
 
- На премиера Борисов ще му направя забележка, на него и на Любо Пенев. Не бяха нещо във форма на турнира по тенис и не се класираха за финала. Ама то е нормално,премиерът го дърпат на сто страни, не може всички дупки да запълва. Няма такова нещо, че една съдийка ги е порязала. Вие журналистите веднага, една госпожа, другарка…
 
 
- За 2012-та дано да се обичаме, не само да говорим, че Пенев видял някаква журналистка и харесал я. Имам съпруга, дъщеря голяма, внучки големи. Еми това са журналистки, те ме виждат и ме питат за някой работи, а същевременно ги отделяме от живота.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени