Читател избухна за новата водеща на хазарта по БНТ: Ужас, как е това чудо, каква е тази пародия? Къде е Куини-Алис?

https://hotarena.net/laifstail/chitatel-izbuhna-za-novata-vodeshta-na-hazarta-po-bnt-ujas-kak-e-tova-chudo-kakva-e-tazi-parodiia-kade-e-kuini-alis HotArena.net
Читател избухна за новата водеща на хазарта по БНТ: Ужас, как е това чудо, каква е тази пародия? Къде е Куини-Алис?
Читател на HotArena ни изпрати кадри с водещата на игрите на Българския спортен тотализатор е ефира на БНТ. Той е възмутен от визията на новата водеща и ни пише:

„Какво се случва,какво е това чудо?!? Тази е отвратителна. Къде е Куини-Алис?! Откакто ги няма Куини и Део като водещи, Спортният Тотализатор по БНТ не става за нищо,превърнал се е в пародия на Националната лотария...Моля Хотарена проверете и отразете!“.

Проверка на HotArena показа, че по-голямата част от тиражите на Българския спортен тотализатор (БСТ) вече се теглят в bTV, като в БНТ остават само две от игрите.

В БНТ се е завърнал бившият водещ на тотото - Цветан Николов. Негова ко водеща е актрисата Уляна Чан (за която ни пише нашият читател), позната като репортер в ТВ 7 и водеща на предаването Club News в същата, несъществуваща вече телевизия.

Куини-Алис няма да е водеща с Део. Той с Мис България Славена Вътова ще са лицата на тотото по Би Ти Ви.

5 Коментара

?

преди 7 години

Какво му е на момичето защото Куини не е пародия и на всичкото отгоре фъфли!

Коментирай

Рая

преди 7 години

И аз така мисля, но явно въпросният зрител предпочита да гледа празноглави силиконки набутани с връзки там, където не им е мястото. Разни хора, разни идеали, какво да се прави. Или пък КуинитУ си е платило да напишат, че зрителите я търсят и видиш ли ронят крокодилски сълзи за нея.

Коментирай

Shhh

преди 7 години

Ужасна е..като циганка

Коментирай

фен

преди 7 години

Уляна Чан си е много готина - интелигентна, има дикция и за разлика квини-елвис иликакто там секазва...та тя не можеше да изрече и 2 изречения без грешка и естествено, без да си стиска ченето като ранен кон...Новата водеща има опит пред екран и си личи! Най-после малко справедливост и пропускане на кадърни кадри на екран :)

Коментирай

Елица

преди 7 години

Поръчкова статия. Чан е интелигентна и обиграна за екран, докато онова девойче само цикли в камерата и говори все едно ще припадне всеки момент.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.