Читател: Мис Плеймейт е купен!

5719
13 Юли 2011, 15:44


Читател на HotArena.net подаде сигнал до редакцията ни за злоупотреба с гласуването в официалния сайт на конкурса Мис Плеймейт. Той алармира, че само за час гласовете на Галина Димитрова, протежето на Азис, скочили двойно, докато от началото на гласуването кандидатката не е имала такъв ръст.

 

 

Читателят на HotArena.net е бил провокиран от публикацията ни Купен ли е наистина Мис Плеймейт?в рубриката „Под прицел”. Той твърди, че статията е заострила вниманието му е започнал да следи гласовете на Галина Димитрова. Останал втрещен, когато видял как за отрицателно време рейтингът й скача до небето.

 

 

Публикуваме писмото на нашия читател с лека коректорска намеса.

 

 

„Здравейте! Откакто прочетох статията „Купен ли е наистина Мис Плеймейт”, почнах да следя какво става с този конкурс и по-специално - с тази Галина. Не ми се вярваше да стане първа, защото никой не гласуваше за нея, но вчера останах неприятно изненадан.

 

 

Проверих в 21.30 как вървят нещата и въпросната имаше дори по-малко от 800 гласа и рейтинг 5.9. След един час към 22.30 проверих пак и останах като гръмнат, защото вече имаше 1600 гласа и 7.9 рейтинг. Как, питам, за толкова много дни гласуване имаше 800, а после за един час ги удвои. Поредната порнография се разигра отново на поредния български конкурс.”

 

 

HotArena.net припомня, че финалът на конкурса е тази вечер, когато ще си проличи има ли шуробаджанащина в Плеймейт.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)
преди 6 години
0
Много ясно че е купен! Тази Галина започна с Пиар акциите си с Азо, именно за това нашумя нейното име, то бива да си толкова проста миличка но сигурно по-проста от тебе няма.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
gonzo
преди 6 години
0
kat e lapala mikrofona na ''pedala'' azis...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ф.
преди 6 години
0
де.а плондирите гнусни са тея
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени