Читател на HotArena алармира: Бар в Пловдив сее хепатит, бежанци без документи разменят малки пакетчета с неясно съдържание (Потресаваща история + снимки)

2787
07 Февруари 2017, 15:06


Читателски сигнал

Читател на HotArena ни изпрати доста тревожен сигнал за хигиената в пловдивски клуб, от където се е заразил с хепатит Б. Нещата описани в писмото са наистина смущаващи. Предлагаме целия текст без редакторска намеса, като не се ангажираме с твърденията на автора.

"
Здравейте, пиша до вашия сайт, тъй като знам, че е с висока обществена значимост, а проблемът, който имам наистина е голям. Няколко пъти подавам сигнали до ХЕИ, но засега остават без отзвук. Надявам се да не останат подминати с ваша подкрепа.

Проблемът е следния около месец бях клиент на нощен бар в Пловдив става дума за G Club Пловдив. Сигурно ще ви стане странно, защо след като не бях очарован продължих да го посещавам , отговорът е заради моя компания. Понякога компанията не е достатъчна ! Това , че заведението е пълно с всякакви типове от арабски произход( основно бежанци без документи е най- малкия проблем. Няколко пъти ги виждам как си правят срещи в тоалетната и си разменят малки пакетчета с неизвестно съдържание! Това че лъжат в сметките също не е такъв проблем и го подминавах няколко пъти!  Най-празното заведение в петък вечер, и в най вървежните софийски заведения няма такива високи цени, ако излъжат някой това ще е оборота за вечерта! Такава е схемата. Мръсните чаши и лошото обслужване са моя най- голям проблем, в които пострадах лично, заради което ви пиша! След месец посещение и след десетки пъти споделяне на възмущението си , че ми се сервира в мръсни чаши    Най- накрая резултата дойде - положителен резултат за хепатит Б ! Слава Богу че е хепатит Б ! Защото освен бежанци с неясен статут други чести гости са пловдивски травестити, които не е ясно какво освен перука носят със себе си! Моля да ми помогнете като споделите информацията, за да не пострадат и други хора", пише читателят.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
0
Бежанци ли?! Тези на снимките ли бе?! Бе ще спрете ли да наричате тази охранена пияна паплач бежанци? И да почнете да протестирате пред кметството си да ги разкарат от града ви, ако не искате един дена тези да са единствените му жители!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
Преди 1 година
0
Ужас ! И аз съм ги виждал
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Sнs
Преди 1 година
-1
Нея ,че нещо ..пожелавам на човека да се оправи ,но ми е странно как се е чувствал комфортно в това заведение освен всичко което е изброил най вече сред травестити и бежанци? Толкова негативи сам е изброил ,каква ли е тази компания която си заслужава такива жертви
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
gina
Преди 1 година
0
i komu kura darji tam


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени