Читател с убийствен анализ на „Строго забранено“ на Андреа и Сузанита! ТРЯБВА да прочетете този текст!

https://hotarena.net/pod-pricel/chitatel-s-ubiistven-analiz-na-strogo-zabraneno-na-andrea-i-suzanita-triabva-da-prochetete-tozi-tekst HotArena.net
Читател с убийствен анализ на „Строго забранено“ на Андреа и Сузанита! ТРЯБВА да прочетете този текст!
Читател на HotArena разбива на пух и прах новото видео на Сузанита към песента й „Строго забранено“. Той ни изпрати писмо, в което прави анализ не толкова на видеото, а на обществото, в което живеем. Авторът смята, че проблемът не е в скандала и клипа, а във възпитанието, училището, в държавата.

Предлагаме ви целия текст, който е достатъчно красноречив и не се нуждае от редакторска намеса.

\"
Пиша Ви това писмо във връзка с новия проект на Андреа и Сузанита- \"Строго забранено\" и се надявам повече хора да го прочетат. Не търся слава за това предпочитам да остана анонимен. За 24 часа видях поне 50 реакции на \"влогъри\" - сред които деца на възраст 7-8г до хора на около 40г. Не разбрах какъв е проблемът- пеенето на Сузанита или \"скандалното видео\".

Искам да изразя мнението си: Хора защо се оплаквате, като сами СМЕ си виновни за положението, в което се намираме. Да оставим \"пеенето\" на страна, но да погледнем клипа. Не смятам, че е нормално 14-годишно дете да участва в такива проекти. Нека зарежем оскъдното облекло- в момента е летния сезон, клипът е сниман около басейн и тя е по бански- до тук добре, но се преминава тънката граница между моралното, нормалното и аморалното, ненормалното. Положението обаче е далеч по-тежко от това, че дъщерята на Орхан Мурад е първата малолетна, показала се в нета.
Лично аз смятам, че не се фокусираме върху истинския проблем, а само върху неговите симптоми. Цялата тази пошлост идва от СИСТЕМАТА , в която се намира БЪЛГАРИЯ.

Да започнем от самото възпитание 

Все повече \"родители\" забравят за своите деца, понеже са прекалено заети да работят, за да изкарат мизерни 470лв, с които едвам свързват двата края. Ако тези родители имат висше образование и се мъчат за някаква мижава заплата, а някое \"барби\" си покаже дупето и циците и вземе 10 пъти повече пари за това, защо бъдещето поколение да се мъчи вместо да прави същото и да си ходи по \"Дубай бай и Абу Даби\". Защо медиите изкарват с извинение разни проститутки и мутри ВИП-ове , а умните хора не се оценяват. Защо се налага един стереотип на красиво- 90 на 60 на 90 и клонинги, които ще покажа със снимки. Защо се подражава на голотията и пошлостта- защото това ни се наложи за нормално и ако човек иска да пробие, да има ПАРИ, за да живее както мечтае трябва да жертва самоличността си? Защото сме едно контролирано стадо. Велика България се превърна в една ВЕЛИКА ПОМИЯ!

Нека продължим нататък с образователната система.

Училището - на какво същност ни учи - на СТРАХ.

Защо трябва да се вселява страх в учениците, защо отново трябва да се слагат рамки на начинът на мислене- пример - Интерпрететивните съчинения по литература. Не смятам, че всеки трябва да мисли така, както самия учител си мисли \"КАКВО Е КАЗАЛ АВТОРА\". Всеки има различни виждания за нещата, и вместо да се научим да мислим, да бъдем креативни, в училище отново режат крилете ни. Учителите трябва да бъдат възпитатели, а не да налагат своето мнение. В училище се учат неща, които отдавна вече са отживелица, а същност не научаваме нищо за живота , как да се справим с него, как да бъдем по-добри. Същото важи и за университетите, в които в повечето случаи , за да завършиш се налага да си платиш поне един изпит, за да нахраниш и напоиш нечие гърло. Отново ПАРИТЕ стоят в основата на проблема.

Хора не бъдете глупаво и наивно стадо! Отворете си очите! Събудете се!

Време е за промяна, която трябва да започне във всеки един от нас и тогава да гледаме и осъждаме другите, а за Сузанита мога да кажа, че тя е просто един ПРИМЕР и потърпевш на това до какво довежда тази система!

6 Коментара

bez kirilica

преди 6 години

Tochno takyv tekst ochakvah da vi e vpechatlil vas. Nishto osobeno, nishto interesno.. Posredstven izkaz i oshte po-posredstveni razsyjdeniq, a analiza lipsva napylno. Lichi si , che go e pisal ne osobeno umen chovek. A vyprosnata "pesen" izobshto ne me interesuva - nito Andrea, nito Suzita.. Nqmam namerenie de im vyrtq reiting da im gledam prostotiite i kicha.

Коментирай

Just

преди 6 години

Toq komentar nqkoq pensionerka li go e pisal haha...propagandatorite da si pokajat licata,takiva pisamca vka6ti pred kompiutara vseki vtori bezraboren pi6e

Коментирай

Petar

преди 6 години

Когато Ви пратих нещо яко и в подкрепа, не го публикувахте!

Коментирай

хахаха

преди 6 години

както и ти

Коментирай

ppp

преди 6 години

защо bez kirilica? не казвам, че не го правя и аз, нито съм педантична в това отношение, но чак до такава крайност... хмм. иначе относно коментара- така е, може да се направи и по-задълбочен анализ

Коментирай

Ivana

преди 6 години

Horata edvam tova razbirat ta kamo li neshto po zadylbocheno

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.