Читател възмутено: Николета преди обсипваше Преслава със суперлативи, а сега....?! (Видео)

https://hotarena.net/laifstail/chitatel-vazmuteno-nikoleta-predi-obsipvashe-preslava-sas-superlativi-a-sega HotArena.net
Читател възмутено: Николета преди обсипваше Преслава със суперлативи, а сега....?! (Видео)
Читателски сигнал


Вълненията около последните награди на телевизия „Планета“ още тресат феновете на чалгата, която се раздели на лагери, след като Преслава отнесе за 7-ми път най-мечтаната статуетка „ Певица на годината“.

Читател на HotArena ни изпрати откъс от видео, в което водещата Николета Лозанова анонсира участие на Преслава в \"Папараци“.

Ето какво пише в писмото:

Николета преди обсипваше Преслава със суперлативи а сега....?! Ето ви клип, в който Николета обсипва Преси с какви ли не суперлативи, а преди няколко дена я нападна в своето шоу !“.



Припомняме, че Николета Лозанова подкрепи Галена, която влезе в ролята на мъченица и не се появи на церемонията на „Планета“. Точно когато се водеха най-разгорещените спорове в мрежата Николета наля малко масло в огъня и написа в подкрепа на Галена:


„Могат само да се учат от нея, но дори и това няма да помогне!“.

12 Коментара

Въпросче

преди 8 години

Кой се интересува от мнението на необразована и неука циганка, обработена от пластичен хирург и фотошоп? М? този сайт трябва да си го прекръстите на "cingoarena.net"

Коментирай

Отговорче... като за дебилче;)))))

преди 8 години

Теб пък какео те интересува кой какво го вълнува???? Или се почувства длъжна да направиш оценка на интересите на околните??? На всяка манджа мерудия, от кухи лейки няма отървия!

Коментирай

:)

преди 8 години

Майка ти е куха лейка, а ти си достоен заместник! Оценка на интересите на другите ХАХАХА! Какви интереси има тази циганка, тя една мозъчна гънка в извънземната си ТИКВА

Коментирай

:)

преди 8 години

Коя беше тая мангалка, че някой да се интересува от мнението й? Музикален педагог? Певица? Нормален човек? Със средно IQ? Май нито едно от всичките. Айде да не се уливате да величаете мърлите и проститутките на България

Коментирай

юруиопп

преди 8 години

Припомняме че Николета Лозанова изглеждаше потресаващо на наградите на Пайнер. А за кой какво мисли или казва никой му не дреме, тя тая изобщо може ли да мисли?!

Коментирай

100000000000000000000000000 ужаса!

преди 8 години

Майко мила! Тази наистина стряска не само плаши! Ще ходя утре да ми леят куршум. Кой ненормалник лансира тоо дзер подпухнал от хиалурон с тази грамада празна картуна в телевизията??? Алоооо продуцентите , вие да не сте оперирани от вкус и гледате пред розови очила? махнете тава сбъчкосана вмирисана пачавра от екрана. Повръща ми се! Таа дръта, неграмотна и необразована подута бръкма ще се разпадне пред екрана от пластики и корекции. Цялата е изкуствена- вътрешно и външно! Раздрънкана каруца от клатене и свирки! Изчезни проститутко смотана ,че ни плашиш децата, за страх да те гълта човек. Убавицата, е вижте я! Ужас на ужасите!

Коментирай

фифи

преди 8 години

Как се клати като ветропоказател.

Коментирай

Въх!

преди 8 години

Въх! Таз защо прави такива гримаси и си присвива очите? Много зле изглежда....

Коментирай

Джаба

преди 8 години

Фъфли, клати и присвива очички, като невестулка с голяма глава. И , какви са тези скули, Боже мой?! Тази от хилурон се е подула сякаш са я жилили един пчелин кошери. И лицето и е четвъртито. Няма такава трагедия, честно!

Коментирай

Hehe

преди 8 години

Ами фурнаджийска лопата,то се знае...след време пък ще й се подмаже и ще отрече, че не е казвала такова нещо. Както с Андреа плюеха се взаимно и в един момемт винаги били в добри отношения...

Коментирай

Николетооооооооооооооо скрий се

преди 8 години

Оставете, че фъфли, че се клати и че когато чете аутокюто се мръщи, все едно се мъчи. Николета винаги е била интересчийка и винаги е обичала да се мазни. Искаше да се намърда при Преслава, но не я пуснаха. Преди някоя и друга годинка в "Горещо" на въпроса "Били била приятелка с Алисия" тя отговори "Да, защо не, тя нищо не ми е направила" но и там удари на камък. Същата работа беше и с Мария, четка я, четка я и накрая никой пак не я отрази и започна да я плюе и във всеки брой на предаването й я дъвче. Сега се мазни на Цветелина Янева и Галена, докато и те не поставят Николета на място. Мършава циганка, гнусна.

Коментирай

Жена

преди 7 години

Николета имаше естествен чар като млада. Сега е различна и много изкуствена. За да успеят младите момичета се подлагат на какво ли не. Нямат задръжки и скрупули. Не е само тя така. Повечето млади мацки го правят при първа възможност. Липсват критерии, морал и контрол на обществото. Заливат ни всякакви изтрещели жени мечтаещи за слава и пари. А що се отнася до интелекта и- не е глупава, но е лицемерна. Фурнаджийска лопата.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.