Читатели разкриха: Симона по бански – едра, с голям корем и задница! Скрила ги е с фотошоп! (Вижте)

https://hotarena.net/pod-pricel/chitateli-razkriha-simona-po-banski-edra-s-goliam-korem-i-zadnica-skrila-gi-e-s-fotoshop HotArena.net
Читатели разкриха: Симона по бански – едра, с голям корем и задница! Скрила ги е с фотошоп! (Вижте)

Редакторска плесница

 

Бурни коментари и отзиви предизвика статията на HotArena за Симона Загорова по бански.

 

Имало ли е фотошоп, има ли силикон, играл ли е ножът и възможно ли е за няколко месеца да се стопят толкова килограми?

 

Попитахме нашите читатели и те бяха категорични – Симона далеч не изглежда толкова безупречно по бански! Снимката е обработена.

 

Феновете дори забелязаха къде точно Загорова е орязала фотото, за да изглежда слаба и фина.

 

„Има фотошоп. Вижте внимателно десния и крак, лявата ръка и гърба от кръста надолу. Не са ги скопосали“, обръща внимание наш читател. „Ехе-е-е, разбира се, че има фотошоп - няма ги корема и задника“, на мнение са и други потребители.

 

Само за месец стопи дупе и направи корема плосък… Дали?!

 

HotArena реши да направи сравнение с по-стара снимка на Симона – отпреди няколко месеца. (вж в галерията по-долу)

 

Тогава дори имаше съмнения, че ученичката е бременна, заради големия корем, който имаше и наедрялата фигура.

 

Възможно ли е наистина едва за няколко месеца Загорова да е стопила корема и паласките и да изглежда както сега?

 

Трябва да отбележим също, че миналия месец, когато дъщерята на Глория имаше бал, отново не блестеше с фина фигура. А на снимката по бански изглежда поне с 7-8 кг по-слаба, отколкото в абитуриентската си вечер.

 

Всичко това недвусмислено говори, че и Симона, както повечето известни личности у нас, използва Фотошопа.

 

В което няма нищо лошо, но когато свалиш с помощта на програмата 10 кг от теглото си, става прекалено…

 

М. Грозева

10 Коментара

о

преди 8 години

Някои ще се пукнат от завист. Не съм чула момичето да има претенции да е с фигура на моделка, нито да иска да се изявява на Мис Свят та да я подлагаме на такава дисекция. Като иска, ще си обработва снимките и каквото й е кеф, обаче аз лично снимки, на които е дебела, не съм виждала. Виждам само едно много красиво момиче, което всички разкостват заради външния й вид, сякаш тя някъде изявява претенции за нещо. Тя е просто едно нормално момиче, което се опитва да изглежда възможно най-добре, както всички нас. Разликата е единствено, че на нея, за разлика от на повечето коментиращи злостно по неин адрес, й се получава, защото е наследила красотата на майка си. И дори и да е едра, пак такава жена няма как да е грозна, а и кой ви е казал изобщо, че да си едра е нещо лошо или некрасиво?

Коментирай

Буболина

преди 8 години

Глория е толкова разтропана, а не научи детето си да не се вре в жълтите медии, където ежедневно ще бъде оплювано. Има хиляди абитуриентки, за които не се пише и това не ги прави нещастни.

Коментирай

о

преди 8 години

Известността носи дивиденти, когато решиш да се занимаваш с нещо, защото хората ще искат да научат за това нещо и ще се заинтересуват какво е то. Така че може да е много от полза, ако искаш да се занимаваш с нещо, не просто да си известен като самоцел. Но Глория няма нужда да учи дъщеря си да не се "вре" където и да било, за да не я оплювали. По-скоро хората трябва да научат децата си и самите себе си да не са злобни и да мразят по презумпция и по рождение всичко и всеки, а не някой да трябва да се крие и да се старае да не постига нищо в живота си, защото българите веднага ще го оплюят. Това е срамно за тях, не за оплювания. А и камъни по ялова ябълка никой не хвърля. Ако те оплюват и ти обръщат внимание, значи все пак с нещо си интересен и превъзхождаш тези, които си нямат друга работа, освен да те коментират. А и как точно се "вре"? С това, че се е снимала на бала си и е споделила снимка с приятелите си във ФСБ, а някои любопитни не спират да следят профила й и да дебнат за някоя незаключена за външни лица снимка?

Коментирай

о

преди 8 години

за външни лица снимка? Между другото снимката с банския е доста стара - на около 2-3 години.

Коментирай

Буболина

преди 8 години

Последните коментиращи много грешно са разбрали посланието. Може би са писани от засегнатите страни. Имаме си поговорка - скромността краси човека. Това сигурно го знаят многото абитуриенти от този випуск.

Коментирай

DIANA

преди 8 години

da se maha ne stava ni za pevica ni za modelka majka i sa6to e darta ve4e da se mahat za ni6to ne stavat bokluzi

Коментирай

Do Diana

преди 8 години

Momiche,mnogo si negativna,prosta i nevazpitana!Vav vseki komentar se chete-BOKLUCI!Bokluci tija,bokluci onija......xaxaxaa,neznam s kakvo se zanimavash v Holandia,no moga da predpoloja........xexexex!Ne se obijdai,ama takiva kato teb e...vat mamata na imidja na balgarite v chujbina!A.......moje i da sme sasedi,znaesh li.....xaxaxax!!!

Коментирай

обективно

преди 8 години

Ама като кажете така.."щом коментират , завиждат "..Митьо Пищова го спукват от коментари, псувни и подигравки..Защо? Завеждат ли му ? Не желая да коментирам момичето, защото не знам нищо за това, с което се занимава, но говоря общо, за ограниченото мислене ! На хората им писна от пошли примери, надути некадърни малоумници и откровени олигофрени, въртящи се до припадък по всички телевизии незнайно защо! Като цяло добрият пример почти липсва, а той е толкова нужен за изграждането на едно стабилно общество...Но, може би точно това не желаят да се случи..така ми се струва!

Коментирай

HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

преди 8 години

ne stava bokluk i restaval

Коментирай

DIANA

преди 8 години

oka4estvjavam meso veteriunaren doktor sam ama tova TI GARANTIRAM TLASO E I NEGODNO

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.