Чочо: Мечтая да стана баща!

2860
11 Септември 2011, 14:00


 

Големият български актьор Чочо Попйорданов се стяга да стане баща! Новината разкри самият той пред Валерия Велева в рубриката й "По пантофи" в "Станция Нова". 

 
Редник Каракочев призна, че е влюбен, но не разкри източника на чувствата си. "Най-голямата ми мечта в момента е да имам деца", откровен бе Чочо.
 
 
Актьорът обаче даде да се разбере, че работи по въпроса. "Да, признавам си, влюбен съм. С бившата ми жена Хилда Казасян съм приятел, с другата ми бивша - Йоана Буковска, не съм", сподели Попйорданов.
 
 
Това лято Буковска се омъжи отново. "Дали ме е заболяло нещо, когато тя се омъжваше ли? Не. Нищо не ме заболя. Зарадвах й се. Всеки човек има право на избор и се надявам да е щастлива с мъжа до себе си", пожела само добрини Чочо на Буковска.
 
 
Той отново е върнал формата си, в която го познаваме. Качил е килограми, отново е станал мъж-грамада. Преди време Чочо изплаши всички - появи се слаб като мъртвец на погребението на своя колега Андрей Баташов. 
 
 
Шушукаше се, че е болен от една от най-страшните болест – злокачествен тумор. Диагнозата бе тиражирана в медиите, но самият той и до ден-днешен не я е потвърдил.
 
 
По-вероятната версия за тогавашната му форма е алкохолът. Публична тайна е, че актьорът обичаше чашката, а и днес загатна, че спиртът му е докарал страшни ядове. 
 
 
"Вече не пия. Ужасно трудно ми беше да откажа алкохола. Това беше голямата ми борба със себе си. Отне ми време. Спаси ме Даниела (негова приятелка от детството - б.а.). Побелявам и не се притеснявам от това по никакъв начин. Това е признак, че живееш истински. Побелях от всичко онова, което направих".
 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
милла коста
преди 6 години
0
Чочо ще се справи със всеки проблем...убедена сум,прекрасен е и затова евала му...Обичаме те,пиле, бори се,защото когато ти страдаше ние направихме огромна група в твоя подкрепа.КЪСМЕТ МИЛИЧЪК!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени