Чолата съсипан без Милянкова, финансови проблеми, любовна мъка и тъга по децата го стопиха (Фото)

5776
11 Април 2017, 09:55


Финансови и любовни проблеми тормозят обвинения за сводничество Росен Чолов - Чолата, научи HotArena. Намръщен като буреносен облак и видимо втален. Екс шефът на ръгбито препуска сам из столичните улици.

„Килограмите на Чолата са се стопили като банковата му сметка“, гаврят се с него столични зевзеци. Откакто стана редовен клиент на прокуратурата късметът го напусна, жена му също. Щом Чолата се сдоби с обвинение за сводничество, разследващите от Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество веднага се наеха да дирят несъответствие между доходите и охолния му начин на живот. Три години, след като бе пратен в затвора за първи път, банковите му сметки и тузарската къща в Горна Баня бяха конфискувани в полза на държавата. Като най-разточително перо в семейния бюджет се оказаха екзотичните почивки в чужбина,м където той редовно водеше бившата си съпруга Ирена Милянкова и четирите им деца.

За Чолата това са вече само мили спомени, Милянкова подкрепяше мъжа си в началото на делата в съдебната зала, но намери бързо утеха при друг. Преди година тя дори стана майка за пети път, след като роди дете на новия си мъж Никола Чолаков.

Сред малкото поводи за радост се оказа развоят на делата срещу Чолата за сводничество, които зациклиха в спецсъда. Единият процес бе прекратен, след като съдията реши да върне обвинителния акт в прокуратурата заради сериозни несъответствия. По другото дело, по което е обвиняем с букерката Ралица Любенова процесът върви в полза на Чолов. Жертвите на сексуална експлоатация една по една го оневиняват. В показаният си те отричат Чолата да ги е принуждавал да проституират, пише „България днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени