Човек на Костов бута 800 бона в нова чалга компания (Ще прилапа ли отлъчените чалгарки?)

2834
03 Януари 2016, 10:00


Нов играч в чалга индустрията се появи тези дни, научи HotArena.


Новоизлюпената компания „Хит Микс Мюзик“ вече е привлякла трима изпълнители, които наскоро скъсаха договорите си с инж. Димитров – Крум, Даяна и Кристияна. Очаква се скоро в редиците ѝ да се влеят и бившите певици от „Ара“ Джина Стоева и Ивена.


За появилата се от нищото нова чалга империя се знае много малко. Към нея ще има и музикален канал по подобие на другите две големи компании. Интересно е кой стои със своя финансов гръб зад фирмата, която привлича свободните електрони в лекия жанр.


Това е небезизвестният олигарх Славчо Христов, който натрупа състоянието си по време на управлението на Иван Костов. Бившият сервитьор днес е собственик на луксозен комплекс в курорта Златни пясъци. Въпреки това и досега се говори, че истински собственик е бившия премиер, а Славчо е само за параван.


Христов може да е човекът с парите, но в бранша вече се разчу, че управител на компанията е композиторът Йорданчо Василовски – Оцко. За него се заговори отново наскоро покрай скандал с плагиатство. „Господари на ефира“ направиха публично достояние няколко случая, в който Оцко е крадял песни и ги представял за свое произведение, продавайки ги на други изпълнители.


Редица хитове, сред които „Горе-долу“ на Преслава и Фики, „Ти си ми“ и „Кукла“ на Емилия, „Между нас“ на Галин и много други. Вместо да бъде санкциониран за нарушаването на авторските права обаче, Оцко ще получи награда – новата чалга компания.


В неговите чевръсти ръце, свикнали да си присвояват, Славчо Христов ще постави 800 хиляди лева, с които да изгради основите на „Хит Микс Мюзик“! Оцко ще бъде лицето на чалгагиганта, а протежето на Костов остане в сянка.


Интересна е причината, поради която милионерът решава да се влее в поп-фолк индустрията, така недолюбвана от бившия премиер седесар. Христов има интимна връзка с не особено успешната певица Даяна, пише „Уикенд“.


Милионерът искал да бутне напред кариерата на своята любовница, която не крие ромския си произход, и тя явно ще бъде звездата на компанията и ще обере лъвския пай и стотиците хиляди. Интересно е какво мисли по въпроса съпругата на Христов…


Друга неразкрита досега мистерия около „Хит Микс Мюзик“ е каталогът с изпълнители. Освен Даяна, сигурни засега са Крум и Кристиана, която е гадже на Оцко. Другите имена щели да станат ясни в последствие. Изтече обаче информация и за възможен трансфер на Джина Стоева, Ивена, Дебора, Стефани и Ангел.


Инж. Митко Димитров въобще не е притеснен от новата звезда на чалга хоризонта, защото няма заявка да бъде конкуренция на „Пайнер“. Неговата империя има над 60 изпълнителя, сред които най-хитовите в бранша, а фирмата на Оцко е събрала огризките.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени