ЧРД на Deals.bg

1511
26 Август 2011, 13:58


С първия рожден ден на Deals.bg се навършва и първата година от съществуването на модела за групово пазаруване в България. Своя празник екипът на сайта ще отбележи днес на 26 август 2011 г. Като един от първите, стъпили на пазара, Deals.bg помогна за развитието и утвърждаването на модела на груповото пазаруване у нас. За една година сайтът успешно реализира този нов ефективен модел за онлайн поръчки, при преференциални условия, от полза както за бизнеса, така и за потребителите. Въпреки динамичната среда на развитие и появата на все повече по-малки сайтове за групово пазаруване, Deals.bg запази водещи позиции и се утвърди като доверен и сигурен сайт за онлайн пазаруване.

 

 

От създаването си до сега Deals.bg е реализирал повече от 1000 продадени сделки на почти 500 доказани и утвърдени партньори. За една година около 80 000 потребители са реализирали покупки през сайта в различни категории като „Екскурзии и почивки”, „Здраве и красота”, „Заведения”, „Спорт и забавления”, „Театър и кино” и др. В последните четири месеца, най-продавани са сделките, които предлагат добри условия за пътуване в страната и чужбина на стойност около 200-400 лв. На голям интерес се радват и сделките в категориите „Здраве и красота” и „Спорт и забавления”, следвани от предложенията на ресторанти с традиционна или нестандартна кухня. 

 

 

„За тази една година моделът на групово пазаруване в България премина през доста предизвикателства, но успя да докаже своето значение и ефективност. Радваме се, че благодарение на упоритата ни работа и следването на най-добрите практики, успяхме да спечелим множество лоялни потребители, които непрекъснато се разрастват. Това стана възможно, защото винаги сме разчитали на коректни отношения с нашите партньори и сме проверявали качеството на предлаганите от нас сделки преди и след те да бъдат публикувани.

 

 

Според нас моделът на групово пазаруване тепърва ще разкрива още по-широко поле за развитие и в бъдеще може да очакваме още по-добри резултати. Вярваме, че печелейки все повече потребители, които пазаруват онлайн чрез нас, ние помагаме и за повишаването на доверието им в онлайн пазаруването в България въобще. Затова и занапред ще продължим да работим за утвърждаване на груповото пазаруване като сигурен и достъпен модел от полза за потребителите и бизнеса” - споделя Ирена Филипова, управител на Deals.bg.

 

 

По случай първия си рожден ден сайтът за групово пазаруване Deals.bg ще организира томбола, в която ще бъдат раздадени над 100 награди на всички, пазарували в сайта в периода от 26 август 2010 г. до 26 август 2011 г. Наградите ще бъдат изтеглени в периода между 29.08.2011 г. и 05.09.2011 г., когато ще бъдат обявени и имената на всички късметлии, спечелили награда от Deals.bg.

 

 

Повече за Deals.bg

 

 

Deals.bg е интернет портал за групово и колективно пазаруване с атрактивни промоции. Ежедневно сайтът предлага оферти с отстъпки от 40% до 90% в различни категории като „Заведения”, „Екскурзии, почивки”, „Театър, кино”, „Шопинг”, „Здраве и красота” и „Спорт, забавления”. През последната една година Deals.bg се утвърди като един от доверените и водещите сайтове за групово пазаруване, предлагащ услуги на партньори в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Велико Търново, Стара Загора и Благоевград.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени